VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 15 ŞUBAT CUMARTESİ

15 Şubat 2020

.....................

 1-Seben ilçesi Kızık köyü halkından, Sakine AY’ın eşi, Şefik AY ve Fen Lisesi Öğretmeni Ayşe AY GÜÇLÜ’nün babaları, Bahar ve Barış AY’ın dedeleri,eski muhtar; DURMUŞ AY Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Seben ilçesi Kızık köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Sümer Mahallesi halkından, Seka’dan emekli (merhume) Fatma GÖFNER’in eşi, Beyhan, Reyhan, Gülhan ve Cezmi’nin babaları, İsmail ARIN, Halit TÜREDİ, Fikret YILDIRIM ve Seyhan GÖFNER’in kayınpederi;CEVAT GÖFNER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Muradiyemengencik köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3-Seben ilçesi Kabak köyü halkından, Tahsin İNCE’nin eşi, kadastro müdürlüğünde çalışan Ayhan İNCE, İl spor müdürlüğünden emekli Orhan İNCE ve Fadime BULUT’un anneleri;RABİA İNCE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Beşevler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kabaklılar mezarlığına denedilecektir.

 4-Gölköy köyü halkından, (merhum) Niyazi ÇETİN’in eşi, İsmail ÇETİN, Fatma ŞENER, Hatice KAHRAMAN, Emine KODALOĞLU, Safiye ÖZVARLIK ve Nimet YILMAZ’ın anneleri, Nurşen ÇETİN, İbrahim ŞENER, İbrahim KAHRAMAN, Satılmış KODALOĞLU, Mustafa ÖZVARLIK ve Satılmış YILMAZ’ın kayınvalidesi;FATMA ÇETİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Sümer Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gölköy köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • ARABASINI PARK EDİP DİLENMEYE GİTTİ... 2 SAATLİK KAZANCI HAYRETE DÜŞÜRDÜ
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.