VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU PLATFORMU SİYASAL BİR OLUŞUM İÇİNDE"

10 Şubat 2020

..........................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaptığı basın toplantısında, Bolu Platformunu eleştirerek, “Bolu Platformunun artık siyasal bir oluşum, bir yapılanma olma yolunda ilerlediğini üzülerek görmekte olduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

Nurettin Doğanay, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Bolu Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burak Balaban ve Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ’la birlikte gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gündemle ilgili açıklamasında Bolu Platformunu eleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Doğanay, “Bolu’da çeşitli STK Başkanı, mevcut bürokratlar ve de bazı hemşerilerimizin katılımıyla oluşturulan, bugüne kadar Bolu için elini taşın altına koyan bir birliktelik olarak mütalaa ettiğimiz Bolu Platformunun da artık siyasal bir oluşum, bir yapılanma olma yolunda ilerlediğini üzülerek görmekte olduğumuzu ifade etmek isterim. CHP’li Belediyece Düzce’nin çöpünün Bolu’ya taşınması tartışmalarında sesi çıkmayan, Yurt içi ve yurt dışından gelecek zehirli varillerin CHP’li Belediyece Bolu’da kurulacak tesiste temizlenmesi tartışmalarında sesi çıkmayanların,  Göz bebeğimiz Boluspor’umuzun arzu etmediğimiz bir şekilde küme düşmeye doğru yol alırken, şehirde birlik ve beraberlik yaratmak adına sesi çıkmayanların, Alkollü alanların genişlemesi ve alkollü mekan açmanın önünün CHP’li Belediyece açılmasına sesi çıkmayanların, Ülkemizde misafir olarak bulunan savaş mağduru göçmenlere CHP’li Belediyece yiyecek ekmek dahi vermeme kararı sonrası Bolu’nun tüm Türkiye’ye ve hatta dünyaya rezil edilmesine sesi çıkmayanların, Güney Çevre Yolu ve Yüksek Hızlı Tren gibi konuları AK Parti’yle ilgilendirerek; imza kampanyaları, basın açıklamaları yapmalarını dikkatle izlemekteyiz.

SİYASİ BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜ

26 yıldır Bolu’nun gündeminde olan Güney Çevre Yolunu bugün duymuş gibi yıllardır o koltuklarda oturanların çark ederek, resim karesinde yer almak için birbirini ezen STK Başkanlarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Dün Kasaplar’da, Tepecik’de, Sümer’de, Berk’te, Çıkınlar’da tek bir ev yokken, Bolulular bu arazilerde tarım yaparlarken Güney Çevre Yolunun imar planına işlenmesine sesi çıkmayanların, bugün bölgede yapılaşmanın ciddi bir şekilde devam ederken tarım arazilerimize dokunmayın diye imza kampanyası masalarında boy göstermeleri kadar Allah kimseyi acziyet içine düşürmesin. Bolu Platformu belirli bir siyasi erkin güdümünde olan bir yapıya dönüşmüş bulunmaktadır.

“BOLU PLATFORMU, GÜVENİRLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR”

Şöyle ki; AK Partili ve MHP’li Meclis Üyelerinin yasaya aykırı bir biçimde Belediye Meclis toplantısına alınmadıkları toplantıda hem Düzce’nin çöpünü hem de yurt içi ve yırt dışından gelecek olan zehirli atıkların Bolu ve ilçelerine tahsis edilmiş Müstakimlerdeki alana kurulma kararında sessizliğe bürünen Bolu Platformu, o gün güvenirliliğini yitirmiştir. Ama Allah’tan ki; tek dertleri Bolu olan AK Partili ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerimizin mücadeleleri sonucu CHP’li Belediye duvara toslamıştır. Zira katı atık birliği üyelerindeki çoğunluk AK Partili ve MHP’li Üyelere aittir. Tanju Özcan’ın Başkanlık ettiği toplantıda tüm ısrarlarına rağmen veto edilmiştir.  Dün çevreci mülahazalarla ahaliye seslenen, eylemlerin başını çeken, ahaliyi ayaklandıran, Kur’an’a ve Bayrağa yemin eden Tanju Özcan’dan zehirli atıklara evrilen bir siyasi çizgi. CHP’li Belediye ve Bolu Platformunun bu çifte standardını, dün dündür, bugün ise bugün anlayışını Kamuoyumuzun takdirine arz ediyoruz” dedi.

  • "BOLU PLATFORMU SİYASAL BİR OLUŞUM İÇİNDE"
3 yorum yapılmış
  • gercekgndem
    11 Şubat 2020 • 04:18
    https://www.abcgazetesi.com/calismadan-maas-alan-akp-kadin-kollari-baskanina-ikinci-sok-10144
  • Bolulu
    11 Şubat 2020 • 04:44
    SİYASET YAPMA HAKKINI SADECE KENDİNDE GÖREN BİR HASTALIKLI ZİHNİYET. bOLU PLATFORMU BOLUYA HİZMET İÇİN YANLI DAVRANMIYOR.sorun bolu platformunun niçin yanlı davranmaması zaten
  • BoluBolu
    17 Temmuz 2021 • 14:18
    Bolu için birşey yapmayanlar, yapanlar için haksız eleştiriler dile getiriyorlar, kıskançlık var bence
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.