VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 10 ŞUBAT PAZARTESİ

10 Şubat 2020

.........................................................

1-Baltalı Köyü  Aşağı Baltalı Mahallesi halkından, Merhum Şaban ve Merhume Şerife ARSLAN’ın oğlu, Erdal ve Aydın ARSLAN’ın babaları Müzeyyen ARSLAN’ın eşi, Hayrettin ARSLAN’ın kardeşi; MEVLÜT ARSLAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Aşağı Baltalı Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Merhum Durmuş AKMAN’ın eşi, Murat, Yusuf ve Merhum Ahmet AKMAN’ın anneleri; FATMA AKMANHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacı Mahmut Ericek Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Kozlu Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Kültür Mahallesi halkından, Köy Hizmetlerinden emekli, Kemalettin CANBAŞ’ın eşi, Engin ve Cemal CANBAŞ, Filiz ÇELİK’in anneleri; PERİHAN CANBAŞ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sarıcalar Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

4-Susuzkınık Köyü halkından, Merhum İbrahim ERSAN’ın eşi, İsmail ERSAN, Emine GÜLER, Fatma ERBİLEN, Şeref KAYA’nın anneleri, NAZİFE ERSAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Susuzkınık Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Baltalı Köyü Kütükçüler Mahallesi halkından, Yaşar ve Ramazan YERLİKAYA, Nebahat KESKİN, Nezahat KARAKAYA’nın babaları, Hacer YERLİKAYA’nın eşi, Huri ÇELİK’in abisi; MUSTAFA YERLİKAYA, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Baltalı Köyü Kütükçüler Mahallesi Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.