VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN İSTİFA SİNYALİ

9 Şubat 2020

.........................................

Boluspor’un deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Altay maçı sonrası Teknik Direktör Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Yönetimimizle oturacağız, konuşacağız kan değişikliği yapılması gerekiyorsa, yapılsın” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Altay maçından sonra yaptığı açıklamalarda çok üzgün olduğunu ve bu maçtan çok umutlu olduğunu belirterek, “Hafta boyu yaptığımız çalışmalar, son iki haftada ortaya koyduğumuz performans vardı. İlk yarıda benzer bir oyunla öne geçtik. Hatta ikinci üçüncü golü atabilecek pozisyonları yakaladık ama sonuca ulaştıracak final paslarında eksiklik ve final vuruşlarında eksikli yaşıyoruz. İkinci yarı maçın başında yine her zamanki hatalarımızdan bir tanesini yaptık. Topla gereksiz bir şekilde fazla oynama, orta sahada gereksiz şekilde risk almak bizim kalemizde gol görmemize sebep oluyor. Sanki bir sihirli değnek geliyor, bu takımın işleri kötü gitsin diye bir şeyler oluyor. Çözebilmiş değilim, inanın o kadar uğraşıyoruz, çabalıyoruz. Bugün maçtan öte orta sahadaki oyuncularımıza ‘kesinlikle topa 2-3 dokunuş istemiyorum, basit şekilde alıp yanınıza verin. Baskı yapacaklar, o baskıda hata yapmayalım’ dedim. Sanki ben bunu söylememişim gibi oyuncumuz orada pas verebileceği pozisyonda hala topla oynamaya devam ediyor ve kaybediyoruz topu. Top dönüp gelince gol oluyor” dedi. Böyle golleri yedikleri sürece bir şeyleri düzeltme şansının olmadıklarını vurgulayan Özköylü, “Böyle goller yediğimiz sürece bir şeyleri düzeltme şansın kalmıyor. Ne kadar çabalasan da uğraşsan da olmuyor. Yediğimiz kırmızı kartla 10 kişi kalmamız bambaşka bir fiyasko. Gökhan’ın da daha dikkatli olması lazım, sarı kartın var hakemin ne yapacağı belli değil. Hakemin eli cebine hiç girmedi, her pozisyonda sarı kart verdi. O kadar ucuz o kadar basit sarı kartlar var ki. Rakip takımın sağ beki bizim oyuncumuzun ayaklarını yerden kesiyor. Sarı kart görmüyor. Gökhan olması gereken bir müdahale yapıyor, faul ama sarı kart çıkıyor. Bu kadar ucuz kart olmaz. Böyle kart gösterirseniz sahada oyuncu kalmaz. İkinci yediğimiz golden önce Kidric’i rakip stoper son adam olmasına rağmen belinden tutuyor. Faul verip sarı kart göstermesi lazım, avantaja bırakıyor. Avantaj kaybolunca top dönüp bize geliyor ve gol oluyor. Yine maçın içine hakem giriyor. Altaylı Yılmaz’ın sarı kartı var. Bizim futbolcumuza faul yaptı, ona da ver o zaman sarı kartı. Onu at oyundan. Göreyim ne kadar delikanlısın. Niye sürekli biz mağdur ediliyoruz?” dedi.

“RAYA SOKACAĞIZ DİYORUZ, HEP RAYDAN ÇIKIYORUZ”

Bir şeyleri düzelmek için çabaladıkça daha da kötü hale geldiğine vurgu yapan Özköylü, “Tabii ki bir şeyleri yoluna sokması gereken biziz. Bu kadar basit hatalar yapamayız. Haftalardır aynı şey. Haftalardır rakiplerimiz bize gol atmıyor. Biz kendimize atıyoruz. Gol yemeden maç bitiremiyoruz. Enteresan. Ne yapacağımı bilemiyorum artık, aklım durdu. Ben hayatımda böyle bir süreç hiç yaşamadım. 12 maçtır kazanamıyoruz. İkinci devre öncesinde bir sürü yeni transfer yaptık. İyi oynuyoruz. Oynadığımız maçlarda gösterdiğimiz mücadele çok iyi.  Ama ne oluyorsa bir anlık hatayı yapıyoruz, faturası bize ağır oluyor. Takıma katkı yapamamaktan dolayı üzgünümüz. Takımı raya sokacağız diyoruz, hep raydan çıkıyoruz. Artık makas daraldı. Maç sayısı azaldı. Bu takımın ligin sonuncusu olması gerçekten inanılmaz. Yönetimimizle oturacağız, konuşacağız, kan değişikliği yapılması gerekiyorsa yapılsın. Önemli olan burada Boluspor. Uykusuz geceler geçiriyorum. Artık sat olma noktasına geldim. Bir türlü derman olamıyorum. Yapılması gereken neyse ona göre kararımızı vereceğiz” dedi.

6 yorum yapılmış
  • blentecevit
    9 Şubat 2020 • 13:31
    düşmez bu takım ama osman hocayı sevmiyor hakemler başta sahadaki tüm görevliler gibi geliyor bana sarıkart elinde gezdi hakem bize karşı
  • kume
    9 Şubat 2020 • 23:17
    boluyu düşürme planı işliyor baş rolde özköylü yönetmen çarıkçı
  • HGnaydn
    10 Şubat 2020 • 00:42
    Bu adam Bolusporun düştüğünü farketti, istifa edip kaçacak.Kestirme yolu biliyor.
  • zbolulu
    10 Şubat 2020 • 01:10
    ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇARIKCIYA BOLUSPORDA BAŞKANLI BIRAKTI GÜN ŞAMPİYON OLUR BAŞKA BOLULU YOKMU BU İŞİ YAPACAK PARAAAA PARAAA
  • Taraftar
    10 Şubat 2020 • 01:11
    Yönetim istifa hoca istifa gidin artık
  • Eyup
    13 Şubat 2020 • 02:53
    4 yıldır maçlara gitmiyorum.arada bir puan durumuna bakıyordum.bu hafta bir baktım boluspor ligden düşmüş.son sıradaki hiç bir takım 13 hafta kala liğde kalamaaz.gerçekçi olalım.çarıkçıda gidecek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.