VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİKTEN CORONA VİRÜSÜ AÇIKLAMASI

6 Şubat 2020

.....................................

Bolu Valiliği’nden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 'Corona' virüsü şüphesiyle tedavi altına alınan vatandaş için bir basın açıklaması geldi. Açıklamada, "Genel durumu iyi olan ve coronovirus lehine bir bulgu saptanmayan hastamız, tamamen tedbir amaçlı olarak dikkatle takip edilmektedir" denildi. 

Çin’in Wuhan Şehri’nde ortaya çıkan, dünyanın farklı yerlerinde de hızla yayılan ve birçok insanın ölümüne sebebiyet veren Corona virüsü alarmı Bolu’da da verildi.  6 ay önce Çin’e gidip 15 gün önce Bolu’ya dönen yüksek lisans öğrencisi F.İ. grip olunca hemen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gözlem altına alındı. 'Corona' virüsü şüphesiyle temassız odaya alındı. Yapılan ilk kontrolde 'Corona' virüsü şüphesine rastlanmayan F.İ. tedbir amaçlı hastanedeki özel bir odada tutuluyor.

Bolu Valiliği ‘Corona’ virüsü alarmı başlıklı haberlerle ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ...

06.02.2020 tarihinde Bolu yerel basınında yer alan “Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Coronavirüs alarmı” başlıklı haberlerle ilgili basın açıklamasıdır:

06.02.2020 tarihinde Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemize hafif öksürük yakınmasıyla başvuran bir T.C. vatandaşımız, 1 hafta önce Çin’den ülkemize gelmiş olması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu öntanısıyla yatırılmıştır. Sağlık Bakanlığımız tarafından yayınlanan rehber çerçevesinde vatandaşımızdan alınan örnekler, Bakanlığımızın laboratuvarına gönderilmiştir. Genel durumu iyi olan ve coronovirus lehine bir bulgu saptanmayan hastamız, tamamen tedbir amaçlı olarak dikkatle takip edilmektedir."

 

3 yorum yapılmış
  • Kaan
    6 Şubat 2020 • 10:21
    Kardeşiö bu tür risk barınıyorsa avrupan gelen gelmesin. İnsanlarada bulaştırmasın. Çinden geliyor boluya gelmesin kardeşim.. Türkiyeye geldiği anda ilk hastanede tetkiklerini yaptırsın bu virüsün şakası yok. Lütfen daha duyarlı olalım.
  • bolulu
    6 Şubat 2020 • 21:06
    geleli 15 gün olmuş diye açıklama yapılıyor ne kadar komik ve vahim bir durum 15 gündür kimseyle temas etmedimi hastalık olsa zaten yayılmış olacaktı.Bunu çinden gelirken kontrol edeceksinki halkla temas etmeden önlemini alacaksın. Diyelimki hastalık şüphesi var ailesi arkadaşları kiminle görüştüğü 15 gün boyunca kime bulaştırmış olabileceğini nereden bileceksin ayrı bir mevzu ALLAH tan kardeşimizde hastalık yok şükürler olsun.
  • Mehmet
    7 Şubat 2020 • 18:50
    Sokmayın arkadaş bu insanları
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.