VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İLÇEMİZDE HEYELAN

6 Şubat 2020

............................

HABER: MUTLU YUCA

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde etkili olan yağmur yağışının ardından yaşanan heyelanda dağdan kopan kayalar nedeniyle yol kapanmıştı, ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu yol tekrar trafiğe açıldı. 

Kentin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından sabah erken saatlerde Kıbrıscık’ta heyelan meydana geldi. Dağdan kopan kayaların yola düşmesi nedeniyle Bolu-Kıbrıscık yolu ulaşıma kapandı. Yoldaki kayaların temizlenmesi için bölgeye iş makineleri sevk edildi. Kıbrıscık Belediye Başkanı EminTekemen, sosyal medya hesabından, uyarılara rağmen tedbir alınmadığı için heyelan meydana geldiğini iddia etti. Tekemen, sosyal medya hesabından “Uyarılarımıza rağmen zamanında tedbir alınmadığı için sabaha karşı Kıbrıscık Bolu karayolunda yol malzemesi alınan bölgede gereken temizlik yapılmadığı için kayan taşlar yolu kapattı. Olayın erken saatlerde olması bir şans.” diye yazdı.

  • O İLÇEMİZDE HEYELAN
  • O İLÇEMİZDE HEYELAN
1 yorum yapılmış
  • lhamiAltay
    6 Şubat 2020 • 12:26
    Evet aşırı yağış nedeniyle ilçemiz karayolunda her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığı için tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir bir daha böyle bir olumsuzluğun yaşanmamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.