VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESNAFLAR TEK TEK DİNLENİYOR

4 Şubat 2020

..............................

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz, masa başında talepleri beklemek yerine vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını yerinde dinliyor. 

Bolu’da uzun yıllar boyunca önemli kurumlarda görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü olan Leyla Beykoz, gününün büyük bir bölümünü sokaklarda vatandaşların sorunlarını dinleyerek geçiriyor. Ekibiyle birlikte şehirdeki vatandaşların taleplerini birebir görüşerek yerinde alan Beykoz ve ekibi, çalışma yöntemleriyle esnafın da büyük takdirini görüyor. 
Leyla Beykoz, görüştüğü vatandaşların sorunlarını anında çözmek için büyük gayret gösteriyor. Yapılan görüşmeler, vatandaşlardan gelen sorun ve talepler aynı zamanda Başkan Tanju Özcan’a rapor halinde sunuluyor.

2 yorum yapılmış
  • krolu
    4 Şubat 2020 • 21:47
    icrat yok sadece vitrin laf ebeliği dinlemekle olmaz sonuç?
  • Kocayusuf
    4 Şubat 2020 • 23:40
    1) Leyla hanımı yukarı çarşıya davet ediyoruz. Maalesef Alaattin YILMAZ döneminde restore edilmek için başlanan çalışmalar yarıda kaldı. Güya çarşının üzerini kapatacaklardı ama nerdeee esnaf kendi imkanlarıyla brandalarla sokak üstlerini kapatmaya çalışıyor. Tabi ne kadar başarılılar buda bir muamma. 2) Yürüyen merdiven adı altında yapılan ama yürüyemeyen merdivenlerinde komple eski haline yani merdiven haline dönüşmesini rica ediyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.