VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ

4 Şubat 2020

........................

Haber: Mutlu YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Tepecik Mahallesinden geçen Güney Çevre Yolu üzerindeki Gücük deresinin yönünün değiştirilmesi nedeniyle yaşanan su baskını nedeniyle inşaat çalışmalarını yürüten karayollarına tepki göstererek, “Sabahtan beri iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bu işin sorumlusu olan karayollarından tek bir yetkili yok” dedi.

Tepecik Mahallesinde sabah saatlerinde Gücük deresinin taşmasının ardından çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımcısı Mansur Şen ile birlikte bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Özcan ve beraberindekiler sular altında kalan alanları gezerek çalışmaları yerinde gördü.

"KARAYOLLARINDAN BİR YETKİLİ YOK"

Su baskınlarına neden olduğunu iddia ettiği Güney çevre yolunu yapan karayolları müteahhidine tepki gösteren Başkan Özcan, “Batı’da Karayolları tarafından yapılan çevre yolları ile ilgili karayolları müteahhidi derenin yatağını değiştirmiş. Menfezin ucunu açık bir şekilde bırakmış. Ne Devlet Su İşleri’ne ne de belediyemize bu konuda bilgi verilmemiş. Bunun sonucunda olduğu gibi küçük dere dediğimiz derenin suyu yukarıdaki karlarında hızlı erimesi sonucu maalesef mahallemizi bu hale getirdi.  Sabahtan beri iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bu işin sorumlusu olan karayollarından tek bir yetkili yok. DSİ, AFAD, belediye ekipleri sağ olsun geldi. Hızlı bir şekilde müdahale edildi, suyun akışı durduruldu. Hasar fazla. Bazı evlerin bodrum katlarına ulaşmak mümkün değil, 3-4 metrelik su var. Hasar tespit çalışmasını hızlı bir şekilde yapacağız.” diye konuştu.

  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN KARAYOLLARINA TEPKİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.