VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 2 ŞUBAT PAZAR

2 Şubat 2020

...................... ..........

1-Beşkavaklar mahallesi halkından Mücahide ÖZKAN’ın eşi,Rüksan ESEN,Dilek AYDIN ve Levent ÖZKAN’ın babaları,Birdal ESEN,Affan AYDIN ve Lerzan ÖZKAN’ın kayınpederi,Burcu,Tansu,Yasemin,Özge ve Çağlar’ın dedeleri,Kemal Matbaanın sahibi;KEMAL ÖZKAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Yeni Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Paşaköyü mezarlığına defnedilecektir.

2- Yumrukaya köyü halkından Orman İşletmesinden emekli Hacı Kenan FİDAN’ın eşi,(merhume)Hatice ÇIRPAN,Nezaket DEMİRGEN,Emine FİDAN,Ayşe KARAKAŞ,Fatma SAKARYA,Hikmet YILDIRIM ve Murat FİDAN’ın anneleri; NURİYE FİDAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yumrukaya Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Yumrukaya mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu ilçesi Yaylabeli Köyü Karaağaç mahallesi halkından Hatice ALKAN’ın eşi,Murat ALKAN ve Müyesser YILMAZ’ın babaları,İbrahim YILMAZ’ın kayınpederi,Ali,Mustafa ve Mehmet ALKAN’ın kardeşleri; AZİZ ALKAN, Hakkın rahmerine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yaylabeli köyü Karaağaç mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.