VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK YAKLAŞMIŞTIK

1 Şubat 2020

...............................

Boluspor, TFF 1. Lig’in 20. haftasında kendi evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırladı. Boluspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Mustafa Durak ve İbrahim Akdağ’ın karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldı. Bu skor ile Boluspor 15 puan ile 17. sırada yer alırken, konuk Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 35 puan ile 2. sırada yer aldı.

Boluspor maça Orlando Mosquera, Hayrullah Bilazer, Moise Adilehou, Emre Öztürk, Cumali Bişi, Arif Morkaya, Gökhan Sazdağı, Emir Halilovic, Mustafa Durak ve Rok Kidric ilk 11’i ile başladı.

Konuk Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise Ibrahim Sehic, Murat Uçar, Aykut Demir, Hasan Hatipoğlu, Mücahit Albayrak, Jugurtha Hamroun, Jasmin Scuk, İbrahim Akdağ, Gabriel Obertan, Ibrahim Sissoko ve Oltan Karakullukçu ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maç Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un vuruşu ile başladı. Maçta etkisini arttırmaya çalışan Boluspor golü de ataklarının sonucunda buldu. Mustafa Durak’ın ceza sahası dışından çektiği şut önce direğe sonra kaleciye çarparak ağlarla buluştu. Boluspor bu golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti.  39. Dakikada Mustafa Durak’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Rok Kidric’in vuruşu kaleci Ibrahim Sehic’de kaldı. İlk maçında golle burun buruna gelen Rok Kidric’in gayreti taraftardan alkış aldı. Bu ataktan hemen sonra maçın hakemi sol kanattan serbest vuruş kullanan Erzurumspor’a ceza sahasında oyuncusunun yerde kalması nedeniyle penaltı verdi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da penaltı vuruşunu ağlara gönderen İbrahim Akdağ takımının eşitlik golünü attı. Beraberlik golünden sonra ataklar ile bir kez daha galibiyet golünü arayan kırmızı beyazlılar ilk yarının sonuna eklenen 3 dakikada da gol bulamayınca ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

ZORLADIK AMA YIKAMADIK

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Ataklarını olgunlukla kurmaya çalışan kırmızı beyazlılar ileri uçta etkinliği ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un üzerinde baskınlığını arttırdı. Hakemin kararları Bolusporlu oyuncular ve taraftarlar tarafından tepki çekti.

Boluspor’un baskını kırmaya çalışan Büyükşehir Belediye Erzurumspor arka arkaya ataklar ile kırmızı beyazlıların kalesine geldi. Boluspor bu ataklardan sonra oyundan düşen Emir Halilovic’i kenara aldı. Halilovic yerine oyuna Mustafa Eskihellaç dâhil oldu.

Boluspor’un kontra atağında Rok Kidric ile paslaşan Mustafa Durak kaleci ile karşı karşıya imkânsızı başardı ve topu dışarı gönderdi. Bu pozisyondan sonra oyundan çıkan Mustafa Durak’ın yerine Dzon Delarge oyuna girdi. Boluspor’un baskısının arttığı maçta tribünler de hep beraber tezahüratlarda bulundu ve kötü durumdaki kulüplerini yalnız bırakmadılar.

74. dakikada Arif Morkaya’nın ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Ibrahim Sehic parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Boluspor’un üst üste atakları sonucunda oyuncu değişikliğine giden Erzurumspor’da Jugurtha Hamroun oyun alanının kenarına gelirken yerine Batuhan Artarslan oyuna dahil oldu. 80. dakikada Mustafa Eskihellaç’ın ceza sahasından mükemmel vuruşunu yine kaleci Ibrahim Sehic parmak uçları ile kornere çeldi.

85. dakikada Boluspor’da Emre Öztürk yerine Sincere Seth oyuna girdi. 89. dakikada bir oyuncu değişikliği de Erzurumspor’dan geldi ve Ibrahim Sissokko yerine oyuna Hasan Ayaroğlu oyuna dâhil oldu. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Duraklama dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Boluspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Mustafa Durak ve İbrahim Akdağ’ın karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldı.

Bu skor ile Boluspor TFF 1. Lig’de 15 puan ile 17. sırada yer alırken, konuk Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 35 puan ile 2. sırada yer aldı.

  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
  • ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
1 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    1 Şubat 2020 • 08:33
    Kaçınılmaz son.2.lig bizi bekliyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.