VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI ADAM NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

1 Şubat 2020

....................................

Bolu’da, kaldırımın karla kaplanması nedeniyle yolda yürüyen yaşlı adama otomobil çarptı. Kaza anı başka bir otomobilin araç kamerasıyla anbean kaydedildi.

Kaza, dün sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışından dolayı karla kaplı kaldırımlardan yürüyemeyen yaşlı bir vatandaşa, yol kenarında yürüdüğü sırada kavşağa hızlı giren bir otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaşlı adam karların üzerine düştü. Yaşlı adama çarpan otomobil sürücüsü ve çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralı vatandaş, olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne götürüldü.Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANLARI ANBEAN KAYDEDİLDİ

Kaza anı başka bir otomobilin araç kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde, yaşlı adamın yol kenarında yürüdüğü sırada kavşağa giren otomobilin hızla çarptığı ve çevredeki vatandaşların yaralı adama yardım için koştukları yer aldı.

  • YAŞLI ADAM NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
  • YAŞLI ADAM NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
  • YAŞLI ADAM NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
2 yorum yapılmış
  • Erkan
    1 Şubat 2020 • 20:15
    Bu olayın videosu da vardı onu niye koymadınız buraya? Çarpan kadın sürücü. Hızı da yüksek. Sanki yolda değil de yarış pistinde gidiyor Allahın belası.
  • berk
    1 Şubat 2020 • 05:03
    bir anda olmuyor o caddedeki hatırlı cafelerin park alanı kaldırımlar bisiklet yolları yürüyebilirsen yürü belediye adamlara özel cepler yaptı yetmedi kaldırımlarda lüx cipler bisiklet yolunda beygir gücü yüksek araçlar...kaldırımlar hatırlı işletmecilere tahsisli gariban sürünüp gitsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.