VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİR NESİL YETİŞTİRECEĞİZ”

31 Ocak 2020

.......................................................

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, göreve başlama mesajı yayımladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, “Eğitim alanında ciddi mesafeler kat etmiş olan ilimizde Hükümetimiz ve Bakanlığımızın eğitim politikaları doğrultusunda bilgiyle donanmış, özgüveni yüksek, bilimi ve teknolojiyi tüketen değil üreten bir nesil yetişmesi için gayret edeceğiz” dedi.

Bolu’ya yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Cemil Sarıcı, göreve başlama mesajı yayınladı.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı yayımladığı mesajında, teknolojiyi tüketen değil üreten bir nesil yetişmesi için gayret göstereceklerini belirterek, “27.01.2020 tarihi itibarıyla Bolu İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Beni bu göreve layık gören Sayın Bakanıma teşekkür ediyorum. Bolu halkımıza ve eğitim camiasına saygılarımı sunuyorum. Kültürümüze ait önemli değerleri ve kahramanları barındıran Bolu ilimiz doğasıyla da müstesna bir yere sahip. Eğitim alanında da ciddi mesafeler kat etmiş olan ilimizde Hükümetimiz ve Bakanlığımızın eğitim politikaları doğrultusunda bilgiyle donanmış, özgüveni yüksek, bilimi ve teknolojiyi tüketen değil üreten bir nesil yetişmesi için gayret edeceğiz” diye konuştu.

 “BAŞARILAR DİLERİM”

Cemil Sarıcı, 3 Şubat Pazartesi başlayacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin öğretmenlere, velilere ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Eğitim, bir toplumun gelişmesi ve ilerlemesi için temel itici güçtür. İnsan yaşadığı sürece öğrenmeye ve gelişmeye devam eder. Geleceğe yürürken geçmişin miras ve kazanımlarını özümseyerek, medeniyet bilincinin canlı tutulması da önem arz eder. Bu hedef de yürürken gücümüz, değerli idareci ve fedakâr öğretmen arkadaşlarımızın özverisi ve gayreti olacaktır. 3 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • Lafabak
    1 Şubat 2020 • 09:13
    Zaten gereginden fazla özgüven var çocuk ailesini takmıyor öğretmeni takmıyor kanun nizam bilen yok daha ne yapacaksınız acaba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.