VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 OCAK PAZARTESİ

27 Ocak 2020

..........................

1-Merhum Derviş TÜRKSEVER’in oğlu, Kadem, Emine, Özcan, Merhum Mehmet TÜRKSEVER’in kardeşleri, Ozan Giyim’den Battal ve Sami TÜRKSEVER’İN yeğeni; GAZİ TÜRKSEVER hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

2- Kaynaşlı Beldesi Yeniyurt Köyü halkından, Merhume Güllü TOPRĞIN’ın eşi, Cemil, Orhan, Özcan, Nihat TOPRAK, Kıymet BEKTAŞ, Emriye BİLGİN’in babaları; MUSTAFA TOPRAK hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Alpağutbey Mahallesi Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

3- Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet ÖZBEY’in annesi; FAHRİYE ÖZBEY hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Yeni Camide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

4- Güneyfelakettin Köyü halkından, Necip GÜLENER’in oğlu; YÜCEL GÜLENER hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Belkaraağaç Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 12:00 de Sümer Mahallesi Damla Market önünden araç kaldırılacaktir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.