VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMADIK SÜRÜNÜYORUZ

26 Ocak 2020

...................................

Boluspor, TFF 1. Lig’in 19. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a konuk oldu. Boluspor deplasmanda oynadığı maçtan 2-2 beraberlik ile ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, Aosman ve Tayyib Talha Sunuç’un gollerine karşılık Dzon Delarge ve Burak Bekaroğlu’nun golleri ile cevap verdi. Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 14 puan ile 17. sırada yer alırken, ev sahibi Adana Demirspor ise 28 puan ile 5. sırada yer aldı.

Boluspor maça Mosquera, Seth, Adilehou, Burak Bekaroğlu, Hayrullah Bilazer, Cumali Bişi, Arif Morkaya, Melih Okutan, Halilovic, Mustafa Durak ve Poepon ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi Adana Demirspor ise Muhammed, Okan Alkan, Adil Demirbağ, Tayyib Talha Sunuç, Rassoul, Traore, Hasan Kılıç, Erkan Zengin, Aosman, Volkan Şen ve Dibba ile sahadaki yerini aldı.

Maç Boluspor’un vuruşu ile başladı. Oyun üstünlüğünü hemen eline alan Adana Demirspor etkili ataklar ile kırmızı beyazlılar kalesine geldi. Boluspor hücum hattında, üretkenlik konusunda zayıf kalırken, ev sahibi Adana Demirspor kanat oyunu ile Boluspor’un üzerine gelmeyi başardı. Karşılaşmanın 22. dakikasında ise ataklarının sonucunu alan Adana Demirspor duran top ile golü buldu. Sol kanattan Volkan Şen’in kullandığı kornerde topa iyi yükselen Tayyib Talha Sunuç takımı adına golü buldu ve ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda fazla bir etki gösteremeyen Boluspor üretkenlik konusunda da sıkıntı yaşayınca ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.  

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının başlama vuruşunun ardında hemen atağa kalkan Adana Demirspor yine Volkan Şen’in ara pasında topla buluşan Aosman farkı ikiye çıkardı. Ataklarına devam eden Adana Demirspor konuk takım karşısında üstünlüğünü iyice maça yansıtınca üst üste ataklarla Boluspor’un yeni kalecisi Mosquera’ya zor anlar yaşattı. Kırmızı beyazlıların teknik patronu Osman Özköylü’nün kenardaki memnuniyetsizliği maçta bulunan Boluspor taraftarına da yansıdı.

Adana Demirspor’un ataklarına cevap vermeye çalışan Boluspor, oyunun son 10 dakikasında maçtaki etkinliğini arttırmayı başardı. 86. dakikada Mustafa Durak’ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Dzon Delarge kırmızı beyazlıların maçtaki tek golünü attı. 90 dakikanın sonuna 7 dakika daha ilave edildi. 90+3’te Poepon sakatlandı ve oyun alanının kenarına geldi. Başka oyuncu değişiklik hakkı kalmayan Boluspor maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Beraberlik golü için bastıran Boluspor 90+6’da sağ kanattan gelen ortaya kafayı vuran Burak Bekaroğlu takımının beraberlik golünü attı. Maçın uzatma bölümünde başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasından 2-2 beraberlik ile ayrıldı.

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 14 puan 17. sırada yer alırken, ev sahibi Adana Demirspor ise 28 puan ile 5. sırada yer aldı.

4 yorum yapılmış
  • KemalIsik
    26 Ocak 2020 • 11:14
    BOLUSPOR. GENDINE. GELMEYE. BASLADI. DOGRU. YOLU. BULMAYA. BASLADI
  • Seluk
    27 Ocak 2020 • 00:06
    Elimizdeki değerleri satmak yerine en azından bir omurga oluşturulsa, takım istikrarı yakaladıktan sonra değerlendirilse bu durumlara düşülmezdi diye düşünüyorum. Artık silkinme kendine gelme zamanı. Herşeye rağmen Boluspor'a hep destek tam destek.
  • METN
    26 Ocak 2020 • 16:03
    Altın puanı aldık ezilmedik efsane min arkasında gururluyum Osman hocoma ve yönetim e başarılar
  • ibocan
    26 Ocak 2020 • 21:07
    biraz destek boluspor siz medya grubu olarak rica ediyorum yıkılmadık ama sürünüyoruz bence çok yanlış bir manşet daha güzel olabilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.