VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MALATYA VALİSİNDEN KÖTÜ HABER...

25 Ocak 2020

...........................

Malatya Valisi Aydın Baruş, "Malatya'daki depremde şu ana kadar toplam 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimizde toplam 45 kişi yaralandı"dedi.

Elazığ merkezli depremin ardından Malatya'dan kötü haber geldi.Malatya Valisi Aydın Baruş, "Malatya'daki depremde şu ana kadar toplam 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimizde toplam 45 kişi yaralandı" ifadelerine yer vermişti.

Deprem, Elazığ ile Malatya'da yıkıma neden oldu. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken, 1030 kişi de yaralandı.

"40 KİLOMETRELİK BİR HATTIN KIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener de Elazığ'da gerçekleşen 6.8'lik deprem sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Özener, Bölgenin oldukça aktif olduğunu belirterek, “Bu artçı sarsıntılar tabi ki devam edecek. 40 kilometrelik bir hattın kırıldığını düşünüyoruz. Bölge sismik olarak aktif olan bir bölge. Uzun yıllardır eksikliği çekilen bir deprem vardı. Artçı sarsıntıların en büyüğü 4.8 büyüklüğünde. Özellikle hasarlı binalarımız varsa onlara girmekten kaçınmakta fayda var” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.