VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 17 OCAK CUMA

17 Ocak 2020

..................................................

1-Aşağısoku Mahallesi halkından, Devlet Su İşleri personeli Hasan ÖZTÜRK’ün eşi, Selçuk ÖZTÜRK, Özlem METİNOĞLU, Reyhan UDUL Yasin ÖZTÜRK’ün anneleri, Emniyet Müdürlüğü personeli Yunus UDUL’un kayın validesi;EMİNE ÖZTÜRK, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

2-Akpınar Mahallesi halkından, Merhum Demirci Tahir’in oğlu, Merhum Emin ve İhsan AKMAN, Merhume Fazilet SARINALBANT’ın kardeşleri, Fatma Türkan AKMAN’ın eşi, Tülin, Tuğba, Tülay AKMAN’ın babaları;TAHİR AKMAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Akman Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çamyayla (Yozgat) Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Kozlu Köyü halkından, Emine ÖZTÜRK’ün eşi, Sibel ÖZTÜRK’ün babası, Salim ve Necmi ÖZTÜRK’ün amcası, Mustafa ile Durmuş DİRİL’in eniştesi; MUSTAFA ÖZTÜRK, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Kozlu Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: boluvefatcuma
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.