VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 16 OCAK PERŞEMBE

16 Ocak 2020

...........................................

1-Yolçatı Köyü halkından,Halil ŞAŞMAZ ve HURİYE ÇELİK’in babaları Eski Suni Tahta Fabrikasından emekli; İSMAİL ŞAŞMAZ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yolçatı Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Yuva Köyü halkından, Merhum Mehmet KUNUK’un eşi, Durmuş ve Nurullah KUNUK, Fadime DEMİR, Huriser UÇMAK, Perihan ÖZTÜRK’ün anneleri; ZAHİDE KUNUK, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Yuva Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Aktaş Cami önünden araç kaldırılacaktır.

3-Büyük Berk Köyü halkından, Merhum Veysel ve Hatice AYDIN’ın oğlu, Ahmet ve Bedrettin AYDIN, Hamide DEMİREL, Merhume Hacer AKDOĞAN’ın kardeşi,Hamiyet AYDIN’ın eşi, Burcu AYDIN, Seda İKİZOĞLU’nun babaları,Orüsten emekli MUSTAFA AYDIN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük Berk  Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Seben İlçesi Tepe Köyü halkından, Miyase YILMAZ’ın eşi, Avukat Erol YILMAZ ve Emel DOĞU’nun babaları,Cevat ve Mustafa YILMAZ’ın kardeşi, Seben ve Bolu Adliyesinde görev yapan emekli Zabıt Katibi; MEHMET YILMAZ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

5-Kuzören Emirler Köyü halkından,Şerife YILMAZ’ın eşi,Ali YILMAZ’ın babası, Ahmet ve Mehmet YILMAZ’ın amcaları; CEMAL YILMAZ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Kuzören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.