VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU ÇİRKİN VE KASITLI BİR SALDIRIDIR"

10 Ocak 2020

...............................

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) son günlerde Genç MÜSİAD yapılanması ve MÜSİAD Bolu Şubesi'ne ilişkin basında yer alan haberlerin asılsız olduğunu duyurdu. MÜSİAD açıklamada, "Bu çirkin ve kasıtlı bir saldırıdır"ifadeleri kullanıldı.

MÜSİAD tarafından, son günlerde bazı basın organlarında yer alan iddialara ilişkin yazılı açıklamada, " MÜSİAD, ismine yakışır bir şekilde müstakil kimliğini koruyarak hiçbir örgüt, yapılanma ve sair topluluklar ile ilişki ve bağlantı içine girmeden, özgür, özerk ve özgün hareketini tüm dünyada Türkiye'yi gururla temsil ederek sürdürmektedir ve sürdürecektir." ifadeleri kullanıldı.

“BU ÇİRKİN VE KASITLI BİR SALDIRIDIR”

Söz konusu iddiaların asılsız olduğu aktarılan açıklamada, "Son günlerde Genç MÜSİAD yapılanması ve MÜSİAD Bolu Şubemiz üzerinden başlatılan ve devamında ülkemizin menfaatleri ve refahı için çalışan ve yol arkadaşlarımız olarak saydığımız kurumların, iç yapılarına müdahale şeklinde aksettirilen, Kurumumuza yönelik çirkin, mesnetsiz ve kasıtlı saldırıları hiçbir şerait altında kabul etmediğimizi ve kınadığımızı beyan ederiz. MÜSİAD Bolu Şubesinde vuku bulduğu iddia edilen konu, muhatapları arasında yaşanmış münferit bir hadise ve tamamen MÜSİAD iç işleyişi ile alakalı bir mevzu olup bahsi geçen örgütsel yapılanma ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

14 OCAK’TA BOLU’DA BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Açıklamada şu ifadelere yer verildi, "İtibarı, geçmişi ile mukim kurumumuza yapılan bu saldırıların, memleketimizin yeniden şahlandığı ve zor günleri geride bırakarak birlik ve beraberlik içinde yepyeni bir hikaye yazmaya hazırlandığı bu dönemde ve bilhassa MÜSİAD’ın destek ve çabalarının görünür şekilde ortaya çıktığı günlere denk düşen zamanlaması, manidardır. Güneş balçıkla sıvanmaz sözünü yineleyerek MÜSİAD’ın böylesi menfur saldırılara geçmişi boyunca maruz kaldığını ve her saldırıdan başı dik ve onurlu bir şekilde çıktığını hatırlatır, konunun tüm muhataplarına ilişkin hukuki süreçlerin başlatıldığını bildirir; Genel merkez ve yerel yapılanma birimlerimizin 14 Ocak Salı günü Bolu’da basın toplantısı düzenleyerek konuya dair tüm süreci ayrıntıları ve belgeleri ile kamuoyuna aktaracağını belirtiriz."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.