VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖRNEKBAŞ'DAN KRİTİK SORUYA KRİTİK CEVAP

9 Ocak 2020

.......................

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcılığında bir İyi Partili başkan yardımcısı daha olacak mı sorusunu, “Zaman içerisinde hizmet edecek arkadaşlarımızı o mevkilerde göreceksiniz” şeklinde yanıtladı. Örnekbaş ayrıca, liyakat konusuna değinerek, “İyi Parti liyakata çok önem veren bir parti. Belediyedeki bir kişi işini düzgün yapıyorsa biz o kişinin ekmeğiyle oynanması taraftarı değiliz” ifadelerine yer verdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve yönetim kurulu üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

“ZAMAN İÇERİSİNDE O MEVKİDE ARKADAŞLARIMIZI GÖRECEKSİNİZ”

Ahmet Örnekbaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcılığında bir İyi Partili başkan yardımcısı daha olacak mı sorusuna, “Zaman içerisinde hizmet edecek arkadaşlarımızı o mevkilerde göreceksiniz. Biz belediyeyi yönetmek istiyoruz ve orayı yönetmek için o mevkilere ihtiyacımız var. Ama burada ince bir çizgi var. İşi iyi götüren, kişilerin ekmeği ile oynayarak değil, biraz zamana ve performansa bağlı. Bunu da gözlemliyoruz. Tabii başkanımız da Bolu Belediye Başkanı. Onun da kriterleri ve değerlendirmeleri var. Tabi ki biz uzlaşmacı bir partiyiz. Uzlaşmacı ve sonuç alıcı bir düşüncemiz olmasaydı Millet İttifakı Bolu’da vücut bulmazdı. Biz sabırlıyız. Biz üzüm yemek istiyoruz. Bağcıyı dövmeyeceğiz” ifadeleriyle yanıt verdi.

“İŞİNİ DÜZGÜN YAPIYORSA HANGİ PARTİDEN OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK”

Örnekbaş liyakata çok önem verdiklerini belirterek, “Ben siyasi partinin il başkanıyım. Belediye ayrı bir kurum. Elbette ben de düşüncelerimi söyleyeceğim ve eleştireceğim. Ben hizmet konusunda belediyenin sıkıntılı bir bilanço aldığını biliyorum. Tanju Bey de titiz biri olmasından dolayı ve avukat olmasından dolayı hesaplarda bir kontrol sağlama, sıkıntıya düşmemesi için çaba sarf ediyor. Yerel de bir iktidarsın, sıkıntıya düşmeme ya da belediyenin maaş ödeyememe vesaire sorunlarla karşılaşmaması için tabiri caiz ise yoğurdu üfleyerek yeme düşüncesi ile olaya başlandı. Bunun neticesinde de belli bir tasarruf sağlandı. Bütçemiz biraz artıverdi. Dolayısıyla düşünülen şeyler 2020’den itibaren verilen sözlerin yavaş yavaş görev süresi bitinceye kadar yerine geleceğini düşünüyorum. Bu konuda benim de arkadaşlarımın da inancımız tam. Kadronun değiştirilmediği konusunda eleştiriler yapılıyor. Özellikle İyi Parti liyakata önem veren bir parti. Orada işini yapan kişi hangi partiden olursa olsun onunla bizim bir meselemiz yok. Oradaki kişi işini düzgün yaptıysa biz o kişinin ekmeğiyle oynanması taraftarı değiliz. Kadroların dolgun ve şişkin olduğu da bir gerçek. Zaman içerisinde de bunlar bir takım performansa dayalı elemeler olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti de bu seçimleri yapacaktır. Bizim birinci önceliğimiz liyakat. Kim daha iyi hizmet edecekse o kişi o pozisyonda bulunur. Cumhuriyet Halk Partisi de İyi Parti de kendi kadroları ile çalışmak isteyecektir. Bunun biraz zamana yayarak olması gerektiğini düşünüyoruz ” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    11 Ocak 2020 • 23:56
    iyi parti türkiye partisi olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerlemektedir.liyakat ve demokrasi iyi parti iktidarında daha ön planda olacaktır.başkanı gösterdigi bu hassasiyetten dolayı kutluyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.