VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU İÇİN EL ELE VERDİLER

8 Ocak 2020

............................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediyesi Meclis toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’nun içinden geçen 13 kilometrelik su kanalının kapatılması için Bakan yardımcısı Fatih Metin'den destek sözü aldıklarını belirterek, “Proje gerçekleşirse burası yürüyüş ve bisiklet yolu olacak. Bolu'nun en güzel bulvarından birisi olacak. Bu bulvara ‘Fatih Metin Bulvarı’ adının verilmesini  bizzat önereceğim” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddelerinden sonra Başkan Özcan, Ak Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Semih Dimicioğlu, Bolu Belediye Başkanı Yardımcıları Rasim Özdemir, Feridun Yılmaz ile beraber Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirterek, “Fatih Metin’e sıcak tavrı için teşekkür ediyorum. Faydalı bir görüşme oldu. Gölköy’ün detaylarını konuştuk. Orasıyla ilgili ortak bir çalışma yapacağız. Planlanması konusunda ortak hareket edeceğiz” dedi.

 “BELEDİYENİN MENFAATİNE OLMAYAN HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMAYIZ”

Karadere konusunu da enine boyuna konuştuklarını dile getiren Özcan, “Karadere ile ilgili ihalemizi gerçekleştirdik. Onayını bekliyoruz. Karadere’nin iç kaplamasını yapacağız. O da kendisiyle ilgili kısımları anlattı. Bu anlayışla devam edersek önümüzdeki yıl Karadere projesi tamamlanmış olacak. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Devlet Su İşleri (DSİ) de yapacak. Belediyenin menfaatine olmayan hiçbir şeye imza atmayız. Biz şehrimizden geçen 13 kilometrelik kanalın kapatılmasıyla ilgili bir proje hazırlamıştık. Devlet Su İşleri’ne (DSİ) müracaat etmiştik. Bu projeyle ilgili detaylı olarak konuştuk. Sayın Metine bağlı olan DSİ projemizi onaylarsa kanalı tamamen kapatacağız. Üstünü de yeşil bir bant olarak kullanacağız. Yürüyüş yolu ve bisiklet yolu olarak kullanılacak. Bu konuda da sayın Fatih Metin’den sözümüzü aldık. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.  Orası inşallah Bolu’nun en güzide bulvarlarından bir tanesi olacak. Ben belediye meclisine bizzat o bulvarın adının ‘Fatih Metin’ olmasını önereceğim. Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Zaten bolumuz için de böyle olması gerekiyordu” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • ali
    8 Ocak 2020 • 12:44
    Hiç ayrılmamışlardıki,belediyenin sadece başkanı değişti düzen aynı düzen,hangi ak partili müdür yer değiştirdi hiç biri.
  • ppolat
    8 Ocak 2020 • 22:50
    Muhabbetinizi seveyim.Sarayın etkisini yakından hissetik.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.