VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BURASI FARKLI BİR DÜNYA"

8 Ocak 2020

.....................................

Bolu’da kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Abant Tabiat Parkı’na gelen tatilciler, soğuk havaya rağmen doyasıya eğlendi.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve dört mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Abant Tabiat Parkı, kar yağışıyla beyaza büründü. Abant Tabiat Parkı’nda bulunan göl çevresindeki çam ağaçlarının karlarla kaplanması kartpostallık görüntüler oluşturdu. Tatil için Abant’ta gelen vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmeden göl çevresinde yürüyerek, bol bol fotoğraf çekindi. Bazı tatilciler ise, Tabiat Parkı’na yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olan dik yamaçlarda şambrelle kaydı.

“BURADA FARKLI BİR DÜNYA GÖRÜYORSUNUZ”
Abant Tabiat Parkı’na tatile gelen Abidin Aksal, “Abant her zamanki gibi muhteşem. Yabancı misafirlerim var. Onlarla beraber geldik. Abant farklı bir yer. Tünelden sonra başka bir hayat var burada. Tünelin öbür ucunda farklı bir dünya, burada farklı bir dünya görüyorsunuz. Misafirlerim de çok beğendi” dedi.
İran’dan turla Abant’a gelen Faramaz Kerimi ise, Abant’ı çok beğendiğini belirterek, “Sapanca’da kar gördüm ama burada daha çok kar var. Çok beğendim. Buraya bir dahaki sefere kalmak için geleceğim” şeklinde konuştu.

  • "BURASI FARKLI BİR DÜNYA"
  • "BURASI FARKLI BİR DÜNYA"
  • "BURASI FARKLI BİR DÜNYA"
  • "BURASI FARKLI BİR DÜNYA"
  • "BURASI FARKLI BİR DÜNYA"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.