VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARTALKAYA'YA ÜNLÜ AKINI

8 Ocak 2020

........................

HABER-Ayşe Songül ERHAN

Kartalkaya ünlü akınına uğradı. Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç ile, Merve Özbey sevgilisi Kenan Koçak ile ve Şarkıcı Seren Serengil de hafta sonu tatilini Bolu Kartalkaya'da geçiren ünlü simalar arasındaydı.

Türkiye’nin ve Bolu'nun önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya ünlü akınına uğradı. Murat Dalkılıç ile birlikte gelen Hande Erçel, Merve Özbey ve sevgilisi Kenan Koçak Kartalkaya’da kayak yaparak karın ve manzaranın tadını çıkardılar. Şarkıcı Seren Serengil de hafta sonu tatilini Bolu Kartalkaya da geçiren ünlü simalar arasındaydı. Serengil, "Çocukluğumdan bu yana kayak yapmayı sevmişimdir, kış sezonunda her fırsatta kayak yaparım" dedi.

  • KARTALKAYA'YA ÜNLÜ AKINI
  • KARTALKAYA'YA ÜNLÜ AKINI
  • KARTALKAYA'YA ÜNLÜ AKINI
2 yorum yapılmış
  • Abdurrahmanolu
    8 Ocak 2020 • 06:51
    Bunu haber yapmanız Boluya ne fayda sağlar ?
  • BerbatKritik
    8 Ocak 2020 • 19:09
    Kartalkaya hak ettiği yerde değil! Kartalkaya bölgesinde ihaleye verilen şirketler(oteller) el birliği ile bölgeye yatırım yapamıyor, cazibe merkezi haline getiremiyor. Bölge Ankara ile İstanbul başta olmak üzere bir çok büyük şehire yakın fakat hak ettiği değere ulaşamıyor ya da ulaştırılmıyor. Sürekli yerinde sayıyor. Onlarla Masaya oturup ya bölgeyi cazibe merkezi haline getirirler ya da ihalelerini iptal edin elbet değerli şirketler bölgeyi hak ettiği değere
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.