VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU ESNAFINA MÜJDE

8 Ocak 2020

..............................................

Bolu Köroğlu Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal’dan esnafa müjdeli haber geldi. Mustafa Altındal, kredi faizlerine indirim geldiğini duyurdu.

Kooperatif ortaklarının kredi taksitlerini günü gününe ödemesi, bugüne kadar sıfır takip olması ve kısa sürede küçük esnafa 27 milyon TL kredi kullandırması nedenleri ile 1. sınıf statüsüne yükseltilen Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin kredi limiti 200 bin TL’ye yükseltilmişti.

Bununla birlikte Köroğlu Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal tarafından yapılan açıklamaya göre kredi faizlerine de indirim geldi. Buna göre yüzde 6 olan kredi faizi yüzde 4,25’e düştü.

  • BOLU ESNAFINA MÜJDE
Etiketler: boluesnaf müjde
2 yorum yapılmış
  • Hlyamdr
    8 Ocak 2020 • 15:05
    Mustafa Altındal o kooperatifin o konuma gelmesinin sebebi benim verdiğim emekle alın terimle ama hakkım yenildi oraya çıkıpta başarıyı biz yaptık diye övünme tüm emeğim zehir zıkkım olsun sizlere olacakta ekmeğimle oynadın kendi çıkar ve menfaatin için
  • yns
    9 Ocak 2020 • 12:37
    birakin bu isleri varsa tanidiginiz ne kefil istersiniz ne hipotek ama gariban esnaf olunca 4 tane kefil memur olacak bide hipotek parayi verene kadar kan aliyosunuz insanlardan bide cikmissiniz esnafa mujdeymis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.