VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILIN İLK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

7 Ocak 2020

..........................................

Bolu Belediyesi tarafından 56 doğaseverin katılımıyla doğa yürüyüşü gerçekleşti. Katılımcılar, karla kaplı Abant gölü manzarası eşliğinde keyifli bir yürüyüşe imza attı.

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında 2020 yılının ilk doğa yürüyüşü Abant Tabiat Parkı çevresinde gerçekleşti. Abant, Gölcük, Yedigöller gibi birçok önemli doğal güzelliğe sahip olan Bolu’da doğa sporlarının merkezi olma hedefiyle her hafta farklı bir rotaya doğa yürüyüşü düzenleniyor.

MANZARA EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Proje Yönetim Birimi Doğa Sporları Proje Uygulama Bölümü’nün “Doğayı Seviyorum” projesi kapsamında düzenlediği, katılımcıların da sokak hayvanlarının barınma ve mama ihtiyaçlarının karşılanması için Hayvan Hakları Komisyonu’na bağışta bulunduğu yürüyüşe Ankara, İstanbul ve çevre illerden gelen 56 doğasever katıldı.

Startı bin 454 rakımlı Abant yamaçlarında verilen yürüyüşte doğaseverler karla kaplı muhteşem Abant manzarası eşliğinde yürüdü. Ünlü tabiat parkının karla kaplı eşsiz manzarası karşısında adeta büyülenen doğa tutkunları, o anları da cep telefonlarıyla çektikleri fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirdiler. Yaklaşık 2 saatlik yürüyüşün ardından göl çevresindeki piknik alanında ulaşan 56 kişilik grup, burada sucuk ekmek ve semaverde çay keyfi yaptı. Grup daha sonra ip çekme yarışması ve kartopu oynayıp çocuklar gibi eğlendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.