VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇETİN UÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

6 Ocak 2020

.........................................

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2016 yılında Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve şu anda partisinin İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten partinin genç isimlerinden Çetin Uç, 11 Ocak’ta düzenlenecek olan Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Düzenlenen basın toplantısına CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin, CHP Bolu Belediye Meclisi Üyesi Tahsin Mert Karagöz, il ve ilçe yönetim üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi öncesi Çetin Uç, Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 11 Ocak’ta yapılacak olan kongrede mevcut Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun karşısına aday olarak çıkacak Çetin Uç, “Yarım kalan o sevdayı tamamlamak için sizin karşınızdayım” şeklinde vurgu yaptı.

"SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Adaylığını duyuran Çetin Uç, CHP’nin kongrelerinde kaybedenin olmadığının vurgusunu yaparak, “Sayın Başkanımız Tanju Özcan’a, İl Başkanımız Kazım Karsu’ya. Kadın Kolları başkan arımız, Zuhal Toker Işın a, Güldane Şahin’e, İl – İlçe Gençlik Kolları başkanlarımıza ve gerçekten verdikleri emeklerle bu başarıda büyük pay sahibi olan tüm kadın kolları yöneticilerimize ve Gençlik Kolları yöneticilerimize. Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerimize, gönülden, beklentisiz çalışan tüm partililerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bana güvenerek imza veren, destekleyen delegelerimizin teveccühüyle, tüm örgütü kucaklayan bir yaklaşımla 11 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan kongremizde Merkez İlçe Başkanlığına adayım” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • zgrNabi
    6 Ocak 2020 • 03:55
    CHP nin düştüğü şu hallere bir bakın ...
  • OsmanCavus
    6 Ocak 2020 • 07:50
    Ulkede hicmi halk partili kalmadi,su andaki chp ye oy kaybettiren ileri gelenlerine karsi cikacak.Sonunuz hayirli olsun.
  • Yakal
    6 Ocak 2020 • 09:11
    Gecbile kaldı ardniyetli oldumu iyi murada ermiyonuz
  • Ercan
    7 Ocak 2020 • 07:17
    Laylaylom galiba size gore hayeller
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.