VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 6 OCAK PAZARTESİ

6 Ocak 2020

....................

1-Seben İlçesi Değirmenkaya Köyü halkından, İzzet KAPLAN’ın eşi, Gülşen BOZKURT, Bayram KAPLAN’ın anneleri, Sema KAPLAN ve İbrahim BOZKURT’un kayınvalidesi FATMA Kaplan, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Değirmenkaya Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Çamyayla Köyü halkından Metin AYAN’ın annesi; RABİA Ayan,Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çamyayla Köyü Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu İlçesi Örencik Köyü halkından, İsmail KARAGÖZ’ün eşi; MÜKERREM KARAGÖZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Örencik Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Akşemsettin Cami önünden araç kaldırılacaktır.

4-Yukarısoku Mahallesi halkından, Kemalettin DEMİRBAŞ’ın eşi, İbrahim DEMİRBAŞ’ın annesi; Ali DEMİRBAŞ’ın babaannesi; MAKBULE DEMİRBAŞ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur Cenazesi bugün Yukarısoku Mahallesi Yukarı Camide kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Bünüş Köyü halkından, Merhum Molla Ahmet ve Merhume Şerife ÖZDEMİR’in oğlu, Merhume Ayşe ÖZDEMİR’in eşi, Beratiye, Selami, Recai, Mustafa ve Rahmi ÖZDEMİR’in babaları; NECATİ Özdemir, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bünüş Köyü Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Metin
    6 Ocak 2020 • 00:25
    Rabia yengemize allah rahmet eylesin ailesine baş sağlığı dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.