VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 4 OCAK CUMARTESİ

4 Ocak 2020

.....................

 
1-Tekkedere köyü halkından, Safiye CAN’ın eşi, Suzan CAN, Kezban KARAKÖSE, Hülya BAKIN’ın babaları, Nezaket ONSEKİZ ve İdris CAN’ın abisi;DURMUŞ CAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Aydın Şenol caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.
 
2-(Merhum) Mehmet YAPICI ve (merhum) Tahsin YAPICI’nın kardeşi, Şerafettin, Nizamettin ve Dr.Murat YAPICI’nın amcaları, Dr. Kaan COŞKUN, Dr. Zuhal YAPICI COŞKUN, Süleyman TASKER ve Nihal YAPICI TASKER’in babaları, Zehra YAPICI’nın eşi, adliyeden emekli; CEMALETTİN YAPICI Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Emen köyü mezarlığına defnedilecektir.
 
 
3-Sağlık Mahallesi halkından, İsmail, Kadir ve Osman EĞRİ’nin babaları, Mürsel DİŞLİ ve Yusuf TOKMAK’ın kayınpederi;RECEP EĞRİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Hacı Mahmut Ericek caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.
 
4-Tabaklar Mahallesi halkından, Köroğlu tv’nin reklam ve halkla ilişkiler müdürü Şerafettin ÖZKAYA’nın eşi, Filiz ÖZKAYA’nın annesi, Kardelen matbaanın sahibi Nurettin, Abdullah ve Fikret ÖZKAYA’nın yengeleri; MESUDE ÖZKAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

5-Bakırlı köyü halkından, (merhum) Mehmet İrfan ve (merhume) Fatma ALA’nın kızları, (merhum) Bedrettin ALA’nın eşi, Saim ALA, Nezahat ALA, Nezaket KÜÇÜK, Sebahat SAKA, Emine ÇELİKEL’in anneleri;NEBAHAT ALA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bakırlı köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • GREL
    3 Ocak 2020 • 23:49
    Ölenlere allah tan rahmet asilerine sabırlar dilerin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.