VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 PERSONELİN YERİ DEĞİŞİYOR

3 Ocak 2020

........................................

Bolu Belediyesinden 100'e yakın personelin işten çıkarılacağı, bir o kadar personelin de yerlerinin değiştirileceği dedikoduları asılsız çıktı. Bolu Gazetesi'nin yaptığı habere göre, birim müdürlerinin hazırladığı rapor doğrultusunda performansları yetersiz bulunan sadece 20 personelin yeri değişecek.

Edinilen bilgilere göre, Bolu Belediyesi’nde yılbaşından sonra personel çıkarılmayacak ya da yeri değiştirilmeyecek. Bolu Gazetesi’nin aldığı bilgiye göre Belediyede personel işten çıkarılmayacak. Sadece birim müdürlerinin raporları doğrultusunda 20 personelin yeri değişecek. Ayrıca müdürlerden de şu an için değişiklik olmayacak.

5 yorum yapılmış
  • Chpzihniyeti
    3 Ocak 2020 • 07:11
    Siz neden bilip bilmeden haber yapıyorsunuz? Biraz araştırın bakın bakalım dün itibari ile 5 kişinin işine son verilmiş mi? Haberlerinizin hiç bir doğruluğu yok! Bu Belediye yönetimi ne zaman verdiği sözde durdu Seçim olalı 1 yıl bile olmadı lakin sözünde duran yönetim söz konusu değildir! Ama halk getirdiyse indirmesinide bilir!
  • Serkan
    3 Ocak 2020 • 09:43
    Bazi egolu ozelliklede sebenli mudurlerin personel ile oynamasi onlarin yerinin degisikligine sebep oluyor.cok sayida sirf yukariya yalakalik olsun diye yerli yersiz soylemler cikiyor.
  • Bolulu
    3 Ocak 2020 • 12:25
    Birçok işyerinde ekonomik nedenler ile ve iş daralması nedeni ile işçi çıkarması yapılıyor Yüzlerce kişinin çalıştığı belediyede 5 kişinin çıkması haber değildir İşini düzgün yapmayanlar , siyaset yapanların sırf söz verildi diye tutulması mıdır doğru olan Belediye alınır alınmaz çıkarılan 117 kişiyi ne çabuk unuttunuz
  • zbolulu
    4 Ocak 2020 • 02:31
    uğurlar olsun uğurlar olsun sen daha bu yöneticilernen biraz zor başkanım sen kendi kadronu kuramadıktansonra biraz zorrrr başkanlık rüyalarda buluşur başkanım
  • 14bolu
    4 Ocak 2020 • 07:24
    Belediyede müdürlük yapabilecek kapasitede ve kalitede adam çok az.baska kurumlardan da müdürlük yapacak adam belediyeye gelirmi gelmez tabiki..baskan ne yapsın elinde olanları kullanmak zorunda.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.