VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKOĞLU’NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

2 Ocak 2020

..............................................

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, 11 Ocak’ta yapılacak Merkez İlçe kongresinde tekrar aday olacağını açıkladı. 2017 yılından bu yana merkez ilçe başkanlığı koltuğunda oturan Türkoğlu, adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

CHP Merkez İlçe Kongresi 11 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim mevcut merkez ilçe başkanı Ersan Türkoğlu oldu. Kongrede aday olduğunu açıklayan Türkoğlu, “2 yıllık görev sürecimize Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği seçimlerinin beraber yapıldığı 24 Haziran Genel seçimlerini ve 31 Mart Yerel seçimlerini sığdırdık. Partimizin özellikle yerel seçimlerde il belediyesini kazanarak elde ettiği tarihi başarı  bizleri çok mutlu etti. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Kongrede tekrar aday olacağını belirten Türkoğlu, “Partimize emek veren arkadaşlarım, dostlarım, çalışma arkadaşlarım ve parti büyüklerimle yaptığım fikir alışverişi sonucu 11 Ocak’ta yapılacak Merkez İlçe Kongresinde tekrar aday olmaya karar verdim. Delegelerimiz beni ve yönetim kurulunda görev almaya aday olan arkadaşlarımı, göreve layık görürlerse partime 2 yıl daha hizmet etmek istiyorum. Bu bağlamda partimize hizmet etmeyi düşünüp, aday olacak arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Merkez İlçe Kongremizin, partimize, Bolu’ya, Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.