VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YANGIN EVSİZ BIRAKTI

2 Ocak 2020

.................................

Bolu’nun Taskesti beldesi Akyokuş Köyü'nde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Aile kış gününde mağdur oldu. 

Alınan bilgiye göre, Taskesti beldesine bağlı Akyokuş köyünde Recep Alkan isimli vatandaşın evinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Ailenin yaşadığı evdeki yangına Mudurnu ve Taskesti itfaiye ekipleri müdahale etti. Evinin yandığını gören Recep Alkan gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırılan Alkan’ın en büyük tesellisi gece uykudayken olmaması oldu. Vatandaşlar bu soğuk kış gününde ailenin evlerinin yanması çok kötü oldu diyerek üzüntülerini belirttiler.
Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: Bolu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Ayselren
    2 Ocak 2020 • 00:21
    Bolunun dar gelirlilerinin çoğu neyazikki hep ahşap evlerde yaşıyorlar ve bunedenle en ufak bir kıvılcımda yanıp küle dönüyor özellikle kış aylarında daha çok görülüyor ve bu kış takip ettiğim kadariyka 4 köyde hep ahşap evler yandı allahim yardim etsin çok üzücü bir durum yinede cana gelememesi büyük şans allahim yardim etsin çok geçmiş olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.