VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AZİM VE KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

31 Aralık 2019

....................

Bolu Valisi Ümit, “Yeniyılda Bolumuzun önüne yeni ufuklar açma, gelişimine ivme kazandırma konusunda azim ve kararlılığımızı yorulmadan sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit Yeniyıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayıladı. Vali Ümit mesajında, “Değerli Bolulu hemşehrilerim, kıymetli kardeşlerim; Şanlı bir tarihin, kadim bir medeniyetin onurlu evlatları olarak, dünyadaki çoğu ülkeden daha mutlu, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ortamda, en önemlisi birlik ve beraberlik içerisinde 2019 yılını bitirmek ve 2020 yılına girmek üzereyiz.Devlet olarak uzun yıllardır küresel güçlerin vahşice üzerimize saldığı gayri meşru orduları olan terör örgütlerinin büyük oranda belini kırmış olmanın onur ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız.
Asırlar ve nesiller boyu bu topraklarda; Ocağımız sönmesin, bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın, nesillerimiz bu kutsal değerlerimizi daha da yükseklere taşısınlar diye, canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Muhterem yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLUMUZUN GELİŞİMİ KONUSUNDA AZİM VE KARARLILIĞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Vali Ümit, “Kıymetli Bolulular ;Bolu Valiliği olarak yeni yılda da ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza güvenlik içinde daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu kapsamda ilimiz genelinde yılbaşı münasebetiyle her türlü güvenlik tedbirleri alınmıştır. Bolumuzun önüne yeni ufuklar açma, gelişimine ivme kazandırma konusunda azim ve kararlılığımızı yorulmadan sürdüreceğiz" dedi.

"GÖNÜL COĞRAFYAMIZDA BARIŞ VE KARDEŞLİK DİLİYORUM"

"2020 yılının; kamu kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere, her sektörden ve her branştan fikir ve kanaat öncülerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve toplumumuzun tüm kesimlerinin, her türlü tasa ve kıvançta birlik ve beraberlik içinde, şanlı bayrağımızın, aziz vatanımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin ve nice isimsiz kahramanlarımızın aziz hatıralarını ve kıymetlerini tüm toplum olarak yüreklerimizde daha derinden hissederek yapacağımız özverili çalışmalarımızla ilimiz için sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda tam bir atılım yılı olmasını, gönül coğrafyamızda da barış, huzur ve kardeşliğin  hükümrân olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerimle; tüm Bolulu hemşehrilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın, özel sektör çalışanlarının ve sivil toplum kuruluşlarının kıymetli üyelerinin mîladi yeni yıllarını en içten duygularımla kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.