VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANINA KIYMAK İSTEDİ

31 Aralık 2019

.....................................

Bolu’da gece saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi’nde bulunan üst geçitte bir kadın çığlıklar atarak intihar etmeye kalkıştı. 23 Yaşında olduğu öğrenilen A.T isimli kadın, bir anda üst geçide çıkarak kendini aşağıya bırakmak üzereyken çarşı ve Mahalle Bekçileri ile vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

Olay gece saat 03:00 sıralarında Beşkavaklar Mahallesinde bulunan üst geçitte meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 23 yaşındaki A.T mahalle arasından ve D-100 karayolu çevresinde çığlıklar atarak üst geçide çıktı. Çevrede devriye görevi icra eden Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile yoldan geçen vatandaşların fark etmesi ile kadın adeta ölümden döndü. Vatandaşlar ile Bekçiler üst geçite çıkarak sinir krizi geçiren ve atlamayı kafasına koyan şahsı ikna etmeye çalışsalar da bu çabaları sonuçsuz kaldı.

SON ANDA KURTARILDI

Etraftan olayı gören vatandaşlar ile bir süre konuşan A.T’nin bir anlık boşluğundan faydalanan Çarşı ve Mahalle Bekçileri kadına müdahale ederek korkuluklardan uzaklaştırdı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri ile Asayiş şube ve Karakol ekiplerince sağlık kontrolüne götürülen şahıs A.T daha sonra ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis merkezine götürüldü. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.