VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAADET PARTİSİ'NDEN YILBAŞI TEPKİSİ

27 Aralık 2019

...............................

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından, 31 Aralık akşamı Bolu Belediyesinin yılbaşı eğlencesi düzenlemesine tepki gösterildi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı yazılı bir basın açıklaması yaparak bolu belediyesinin düzenleyeceği yılbaşı eğlencesinin yapılmaması gerektiği, Belediye bütçesiyle yapılacak bu organizasyonun vatandaşların paralarının israfa harcanmasına sebep olacağı vurgulandı.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığınca yapılan açıklamada; “Bolu Belediyesi’nin himayesinde yılbaşı gecesi için büyük bir eğlence programı tertip edilip, meşhur sanatçılar çağırılarak havai fişek gösterileri ile halkımızı eğlendirmeyi amaçladığı haberlere yansıdı. aadet Partisi olarak, daha önce olduğu gibi böyle eğlenceleri asla tasvip etmiyor, bunun yapılmamasını istiyoruz” denildi.

“YABANCI KÜLTÜRLERİNİN ÜLKEMİZE GİRMESİNE ŞİDDETLE KARŞI OLDUK”

Saadet Partisi olarak yabancı kültürlerin ülkeye girmesinin şiddetle kınandığı açıklamada; Her şeyden evvel Yılbaşı eğlencesi; Aziz Milletimizin sahip olduğu tarihi kültürden kaynaklanmıyor. Tamamen Batı-Hristiyan kültürüne ait olan bir eğlence. Bu yabancı kültürü benimseyip kendi neslimize aktarmak, tamamen kültür emperyalizmine teslim olmaktır. Kendi değerlerimizi unutmak, şanlı tarihimizle ters düşmektir. Zira toplumlar kendi değerlerine, kültürel ve tarihi mirasına sahip çıkarak varlıklarını koruyabilirler. Biz Saadet Partisi olarak yabancı kültürlerin milletimize aşılanmasına ve kendi değerlerimizin yok edilip yabancı kültürlerinin ülkemize girmesine şiddetle karşı olduk. Diğer yandan, bu eğlence anlayışı büyük bir ifsata yani ahlaki değerlerimizin yok olmasına sebep olur. İçki tüketiminin kat kat artıp kazalara sebebiyet vermesine ve gayri ahlaki düşünceye sahip kişilerin ahlak dışı istek ve arzularını yerine getirecek zeminin oluşmasına sebep olur” ifadeleri kullanıldı.

 “EĞLENCENİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Açıklamanın sonunda, yılbaşı eğlencesinin iptal edilmesi gerektiğinin altı çizilerek; “Belediye bütçesiyle yapılacak bu organizasyonun, milletimizin paralarının israfa harcanmasına, gerekli ve lazım hizmetlerin yapılamamasına veya geriye bırakılmasına sebep olur. Vicdani kanaate sahip olan hiçbir vatandaşımız ödediği vergilerle böyle bir eğlencenin yapılmasına taraftar değildir. Üstelik belediyeyi büyük bir borçla devraldığını söyleyen Sayın Başkan’ın, borcu daha da arttıracak böyle bir programa vesile olmasına şaşırıp kalıyoruz. Zira bu tür pahalı eğlenceler, bir çok hayırlı hizmetin engellenmesine sebep olur. Tekraren Aziz Milletimizin inancına, tarihine ve kültürüne uygun olmayan böyle bir eğlencenin iptal edilmesini istiyor, herkese saygılar sunuyoruz” paylaşımında bulunuldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.