VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O OYUNCU LİSTEYE EKLENDİ

27 Aralık 2019

.........................................

TFF 1.Lig’de düşme hattında yer alan Boluspor, ligin ilk yarısının son maçında kendi evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak. Devre arası transfer döneminde ise elini çabuk tutup bulunduğu konumdan daha üst sıralara çıkmak isteyen kırmızı beyazlılar bir oyuncuyu daha listeye ekledi.

Ara transfer döneminde elini çabuk tutan Boluspor ilk olarak Dzon Delarge ile anlaşmıştı. 15.000 Euro peşinat ve maç başı 25.000 Türk Lirasına anlaşan ve kendisini Boluspor’lu yapan sözleşmeye imza atan Delarge’den sonra ise Bosna’lı oyuncu Emir Halilovic ile temasları sıklaştırmıştı. Kırmızı beyazlılar son olarak Norveç Ligi’nden forma giyen ve bir 2016-2017 sezonunda Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor forması giyen Ibrahima Wadji ile görüşmelere başladı.

Ibrahima Wadji ile görüşen kırmızı beyazlı yönetim forvette görev yapan bu oyuncu için nabız yoklamaya başladı. Norveç Ligi’nde oynayan 24 yaşındaki Ibrahima Wadji 10 maçta görev aldı ve 4 gol kaydetti. Boluspor’un bu oyuncunun kadroya katılması için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.