VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARDEŞLİK RESMİLEŞTİ

26 Aralık 2019

............................................

Bolu Belediyesi ve Kıbrıscık İlçe Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzandı. Kıbrıscık Belediyesi’nde yapılan imza töreninde Belediye Başkanı Tanju Özcan protokolün Bolu’ya ve Kıbrıscık ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Bolu Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü gerçekleşti. Kıbrıscık Belediye Başkanlığında yapılan kardeş Belediye protokolü Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan  ve Kıbrıscık Belediye Başkanı Emine Tekemen tarafından imzalanarak  tescillendi.

“BİZ ÖNCEDEN DE KARDEŞTİK”

Protokol töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “2 ay önce Bolu Belediye Meclisi’nde ve Kıbrıscık Belediye Meclisi’nde bundan sonra birlikte yolumuzu yürüyelim diye karar almıştık. Her 2 kararla birlikte hukuki prosedür tamamlandı. Bununla ilgili olarak bugün Kıbrıscığımıza gelerek belediyemizi ziyaret ettik. Karşılıklı olarak da bu süreci resmileştirecek protokole birlikte imza atacağız. Bolumuza ve Kıbrıscık ilçemize hayırlı olsun. Bu protokol resmiyete girmesi anlamında imzalanıyor. Biz önceden de kardeştik.  Bolulular Kıbrıscıklılar ve diğer tüm ilçelerimizde yaşayan herkes bizim kardeşimizdir” dedi. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen de yaptığı konuşmada; “Ben de teşekkür ediyorum. Zaten kardeşten daha ileriydik. Her talebimiz yerine geliyor. Böyle bir protokolle kağıt üzerine dökülmesi bizler için iyi oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • KARDEŞLİK RESMİLEŞTİ
2 yorum yapılmış
  • smail
    26 Aralık 2019 • 06:24
    Diger ilceler uvey kardesmi ilceler arasinda ayrimmi olur butun ilceler bolu ile kardestir aynidir yeni icatmi cikariyorsunuz?
  • Celal
    26 Aralık 2019 • 07:44
    Chp'ise kardeş olursun,işine gelirse!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.