VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN METİN’İN GÖLKÖY AÇIKLAMALARINA DESTEK

25 Aralık 2019

...................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Gölköy’de yapmayı planladıkları projelerle ilgili açıklamalarına cevap vererek, “Biz bu konuda da yardımcı olabiliriz. Elimizde hazır bir proje var. DSİ’ye su havzasının daha iyi korunmasıyla ilgili bir proje sunabiliriz. Önemli olan Gölköy’ün güzelleşmesi” dedi.

Sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Özcan, basın toplantısı düzenledi. Fatih  Metin’in geçtiğimiz günlerde Gölköy’e gelerek yaptığı açıklamalarını değerlendiren Özcan, “Daha önce de söylediğimiz gibi kapı geliri bizim değil, vatandaş bize ait olduğunu söylüyor. Bakımından biz sorumlu değiliz  ama vatandaş bizim sorumlu olduğumuzu sanıyor. Gölköy’ü daha güzelleştirmek için DSİ’ye müracaat yaptık. Bu konuyu Fatih Metin ile konuştuk ve değerlendireceğini söyledi. Bolu’ya geldiği zaman Gölköy’ün DSİ’de kalacağını ifade etmiş. Ancak Gölköy’ü güzelleştireceklerinden de bahsetmiş. İnşallah verdiği sözü tutar. Hatta biz bu konuda yardımcı olabiliriz. Elimizde hazır bir proje var. DSİ’ye su havzasının daha iyi korunmasıyla ilgili bir proje sunabiliriz. Önemli olan Gölköy’ün güzelleşmesi” diye konuştu.

“VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Gölköy’deki çöplerle ilgili de konuşan Özcan, şunları söyledi:
“Biz çöplerini alıyorduk, yine almaya devam edeceğiz. DSİ madem böyle bir sorumluluk alıyor o zaman çöp alanları dışında da çöp toplaması için görevli istihdam ettirmesi gerekiyor. Asıl sıkıntı çöp toplama alanları dışında piknik yapılan yerlerde olan çöpler. Onunla ilgili DSİ üzerine düşeni yapmalıdır. Yine endişem şu yönde. Köroğlu Anıtı’nı yapma sözünü verdikleri halde yapmadılar. Şu ana kadar tek bir çivi bile çakmadılar. İnşallah Gölköy mevzusu, Köroğlu Anıtı olayına benzemez. Verilen sözlerin takipçisi olacağız” 
Bolu’nun sorunlarıyla ilgili Metin ile sürekli iletişim halinde olduğunu söyleyen Özcan, “Kendisiyle sorunlar hakkında telefonla görüşüyoruz. Bazı ortak çalışmalar da yaptık. Karadere ile ilgili konuda Metin ile bir anlaşma yapmıştık, kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.  Diğer AK Parti’li siyasetçilerden farklı olarak Fatih Metin ile farklı bir yakınlığımız var. Mesleğe neredeyse aynı tarihlerde başladık. Karşılıklı davalarımız oldu. Kaldı ki onun siyasete girmesinde benim bir etkenim var. Kendisinin referansı benim. Bu son seçimlerden sonra birileri ilişkimizi fazla gerdi. Ama sonuç olarak biz kendisiyle eski dostuz. Karadere sularıyla ilgili bizim yükümlülüğümüz betonun iç kaplamasını yapmaktı. Onunla ilgili ihalemizi yaptık.  İhale komisyonu inceleme yaptıktan sonra hızlı şekilde işleme başlayacağız” şeklinde konuştu.

  • ÖZCAN’DAN METİN’İN GÖLKÖY AÇIKLAMALARINA DESTEK
  • ÖZCAN’DAN METİN’İN GÖLKÖY AÇIKLAMALARINA DESTEK
2 yorum yapılmış
  • Yakal
    25 Aralık 2019 • 04:06
    Degerli baskanim cukurören köyünü barajdan kurtarmak icin cok ugrastin ama şimdide yaptirmak icin ugrasiyorsun bu aradaki samimiyet seviyesi nedir menfaat cıkarlarimi samimiyet duygularimi?
  • EK
    26 Aralık 2019 • 13:10
    Golkoye bina dikmeyin yeter once Bı yollarını yaptırsanız yeterli Dogal guzelligi bozmayın LUTFEN...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.