VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'UN TRANSFER ÇALIŞMALARI

25 Aralık 2019

................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ara transfer döneminin gelmesini beklemeden oyuncular ile anlaşmak isteyen kırmızı beyazlılarda gündem kaleci ve santrafor transferi.

Ligin ikinci yarısına ilk yarıda yaşadıkları problemleri çözerek girmek isteyen Boluspor’da gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Dün Bolu’ya gelen Dzon Delarge ile transfer çalışmalarını başlatan kırmızı beyazlı takım diğer bölgeler için de çalışmalarını sürdürüyor. Delarge’ın dün noterde kendisini Bolusporlu yapan sözleşmeye imza attığı iddia edilmişti. Kongo’lu oyuncunun devre arası kampına katılması bekleniyor. Noter’de atılan imzalardan sonra bazı Bolusporlu taraftarların da Delarge ile fotoğraf çektirdiği görüldü.

‘10 NUMARA TRANSFER’

10 numara bölgesine de bir oyuncu almak isteyen Boluspor Delarge ile birlikte Bolu’ya getirdiği Emir Halilovic ile anlaştı. Halilovic’in sağlık kontrollerinden geçtiği ve pürüzlerin giderilmesinin ardından kendisini kırmızı beyazlı yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor. Hücum zenginliğini arttırmak ve o bölgede görev yapan isimlerden beklediği verimi alamayan Boluspor, Emir Halilovic transferi konusunda ısrarcı. Manisaspor’un da Halilovic’in peşinde olduğu iddia edildi.

‘LİGİN İKİNCİ YARISINDA KALEYİ YABANCI BİR KALECİ KORUYACAK’

Lig hazırlıklarına nokta transferler yaparak girmek isteyen Boluspor’da gündem yine kaleci transferi. Kaleci konusunda bir türlü sıkıntılarını çözemeyen kırmızı beyazlı takım, bu sıkıntıyı yabancı bir kaleci ile çözmek istiyor. Boluspor’a yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre kaleyi ikinci yarıda sağlama almak isteyen Boluspor’un, Hırvat bir kaleci ile görüştüklerini ve en kısa zamanda imzaların atılacağı öğrenildi.

‘GOL PROBLEMİNİ BU OYUNCU ÇÖZECEK’

Kırmızı beyazlı ekip ligin ilk yarısında gol yollarında yaşadığı sıkıntıları çözmek için kolları sıvadı. Poepon’un alternatifinin olmayışı ve Batuhan’ın iki sezondur istenileni bir türlü veremeyişi ile kırmızı beyazlıların kadrosuna bir forvet oyuncusu daha katması gündeme geldi. Boluspor’un Norveç Ligi’nde oynayan genç bir santrafor ile görüştüğü iddia edildi.

1 yorum yapılmış
  • Demircanozturk
    25 Aralık 2019 • 07:32
    Boluspor eskisi gibi amotor takımları takip etse ne cevherler bulur bizde oyniyamiyan topçular başka takımlarda iyi oynuyorlar acaba futbolcu secimi yanlismi oluyor inşallah bu sene dusmeyiz basarilar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.