VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

24 Aralık 2019

......................................

Boluspor'da transfer çalışmaları başladı. Ligin ilk yarısında istenilen oyunu bir türlü veremeyen kırmızı beyazlılar ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. 

Sezon başında bir çok transfere imza atan ancak imzalanan oyunculardan bir türlü istenilen verimi alamayan Boluspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Boluspor'un kadrosuna katmak istediği ilk isim daha önce Osmanlıspor ve Bursaspor'da forma giyen Dzon Delarge. Sağ kanatta görev yapan 29 yaşındaki Kongo'lu oyuncunun Bolu'ya geldiği iddia edildi. Boluspor ile anlaştığı belirtilen oyuncunun devre arası transfer sezonu açıldığında kırmızı beyazlılar ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLU
    24 Aralık 2019 • 06:35
    bize sahada akıllı olacak çok koşacak kazanma hırsı olacak futbolcu lazım yani ASKER LAZIM BİZE GENERAL DEĞİ, GENERALLER KOŞMAZ ASKER KOŞAR KAZANANDA KOŞAN ASKER OLUR BUNU YAZIN Bİ KENARA, KAZANACAKSANK HIRSLI ASKER ALIN
  • yorum
    25 Aralık 2019 • 05:45
    bide ilk yorumu siz yapın yazıo yaw yorum yapsanız bile kontrol edip yayınlaması gereken kişi zaten yayınlamıo en iyisi siz hiç yorum yazmayın yazın bari
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.