VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLETVEKİLLERİMİZDEN MÜJDE!

21 Aralık 2019

...................................

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’da uzun yıllardır uzman doktoru bulunmayan hematoloji bölümüne Sağlık Bakanlığı tarafından yeni bir Hematolog ile birlikte, Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Genetik, 2  Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile 3 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim ataması yapıldığını açıkladı. Küpçü, “ İlimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların devam edeceğini ve yakın bir zamanda hayata geçecek Bolu’muza ve bölgemize fayda kazandıracak bir hizmetin de yolda olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Özellikle Bolu’daki kanser hastalarının çevre illere gitmek zorunda kaldığını belirten AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü “ Uzun zamandır Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hematolog eksikliğini, vatandaşlarımızdan ve Sağlık İl Müdürlüğü’müzden çeşitli vesilelerle duyuyor ve biliyorduk. Hamdolsun ki, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün açıklanan atamalarda Bolu’muza bir Hematolog kazandırılmış oldu” dediler.

Hematolog’la beraber farklı branş dallarında da atamaların olduğunu ifade eden AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, “ Hematolog ile beraber ilimize aynı zamanda Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Genetik, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı geldi. Bu branşlardaki doktorlarımızı da ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz”  dediler.

İLÇELERDE UNUTULMADI

Sadece Bolu Merkeze değil, ilçelerdeki eksiklikleri de takip ettiklerini bildiren Aydın ve Küpçü, “Mudurnu, Mengen ve Yeniçağa Devlet Hastaneleri’ne de Uzman Doktor ataması gerçekleşti. İnşallah, ilçelerimizin de eksikleri tamamlanana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundular.

YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Son olarak en kısa zamanda ilimize yapılması planlanan yatırımların devam edeceğinin müjdesini de veren AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, “Son dönemde ilimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların devam edeceğini ve yakın bir  zamanda hayata geçecek Bolu’muza ve bölgemize fayda kazandıracak bir hizmetin de yolda olduğunu belirtiyor; bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdiler.

6 yorum yapılmış
  • Sebenli
    21 Aralık 2019 • 11:13
    Heleşükür ama doktorların gelmesi 2 seneyi bulur
  • Kadriyelale
    21 Aralık 2019 • 13:57
    Sayın bolu millet vekillerimize tsk.ederim sahsim adima cok güzel sevimdirici haber hayirli olsun bolu muza cocuk nefroloji doktorunada cok ihtiyaç var.En yakin düzce tıp fakültesi ne sevk ediyorlar duzce tip hastanesi berbat servisler pislik icinde bizim bolu.ilimizde mutlaka ve mutlaka olmasi gereken cocuk nefroloji polikliniği inş.Allah sesimizi duyan olur..
  • Durmubagc
    22 Aralık 2019 • 01:41
    Dört divan öksüz evlâmı vekilim burayada yatırımlar yapılsa olmazmı dört divan çok geri kaldı iki büyük şehrin arasında bir ilce
  • TARIKABACI
    22 Aralık 2019 • 22:15
    3 YIL OLDU ÇOCUK ALARJİ (İMMUNOLOJİ)BÖLÜMÜ KAPANALI HER HAFTA ŞEHİR DIŞINA AŞI İÇİN GİDİYORUM GEREKLİ TÜM KURUMLARA YAZDIM SONUÇ YOK
  • AhmetYak
    23 Aralık 2019 • 01:26
    Yapımı devam eden Bolu sanayi sitesi inşaatı ne zaman bitecek ve şehir içinde kalan ve yeşil bolu muza yakışmayan bu metruk sanayi sitesi ne zaman taşınacak sayın vekillerimiz.
  • Biri
    23 Aralık 2019 • 01:56
    Onkoloji çok lazımdı. Millet randevu bulamıyormuş 15dakika
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.