VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ

19 Aralık 2019

...........................................

Bolu tarımının gelişmesine ve kırsal kesimin kalkınmasına kendisini adayan iş insanı Şerafettin Erbayram, tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında yaşamını yitirdi. 

Bolu’nun yetiştirdiği en önemli değerlerin başında gelen isimler arasında yer alan Ziraat Mühendisi Şerafettin Erbayram geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ömrünün son gününe kadar memleketi Bolu için çalışan iş insanı Erbayram, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  Erbayram, yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 
ERBAYRAM KİMDİR?
2003 yılında, oğlak ve keçi eti kullanılarak yüzde 100 Bolcana markası altında Oğlak ve keçi sucukları üretimini gerçekleştiren Erbayram, kendisini Bolu tarımının gelişmesi ve kırsal kesimin kalkınmasına adadı. Tarımsal kalkınmanın alım garantili sözleşmeli çiftçi metoduyla gelişeceğine inanan uzun yıllar bunun için mücadele veren Erbayram, bu çalışmalarını sosyal sorumluluk anlayışı ile bütünleştirdi. Erbayram, 1972 yılında Bolu Tohumluk Patates Üreticileri Derneği, 1985 yılında Bolu Kalkınma Vakfı, 1992 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Araştırma-Geliştirme Vakfı kuruluşlarında aktif rol aldı. 1986 yılından itibaren İzzet Baysal Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdüren, Bolu Bağışçılar Vakfının Kurucularından olan Erbayram, halen Vakfın Yönetim Kurulu başkanlığını yürütüyordu.
<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(78, 78, 78); font-family:" font-size:16px"=""> Bolulu hayırsever Şerafettin Erbayram’ın cenazesi Kalıcı Konutlar Camiinde Cuma ve öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Cığırtkanlar mezarlığında toprağa verilecek.

2 yorum yapılmış
  • Sabahattinaydin
    19 Aralık 2019 • 08:53
    Mekânı cennet olsun
  • MURATENOL
    20 Aralık 2019 • 08:54
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun,inşallah senin düşüncelerinle yetişen yeni nesiller vardır üretmeden tüketiyorsak vay ki vay halimize örnek olunacak bir büyük lider gitti aramızdan,mekânın cennet olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.