VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR

18 Aralık 2019

.......................................

Bolu İl Genel Meclis Başkanı aynı zamanda Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi olan Yaşar Yüceer, köy muhtarları tarafından iletilen talepleri yerinde inceledi. Yüceer, taleplerle ilgili muhtarlardan bilgi aldı. 

2019 yılı KÖYDES programları kapsamında köylerdeki çalışmalar tamamlandı. 2020 yılı programı için de şimdiden hazırlıklara başlandı. Bolu Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya, İl Genel Meclis Başkanı ve aynı zamanda Birlik Encümeni Yaşar Yüceer ve diğer birlik encümen üyeleri merkeze bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

"EN İYİ HİZMETİ GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Köylerin talepleri hakkında muhtarlardan bilgi alan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, “Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeleri olarak köylerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. 2019 yılında köylerimiz için planladığımız çalışmaları tamamladık. Şimdi de 2020 yılı için programımızı yapıyoruz. Dolayısıyla muhtarlarımız tarafından gelen talepler var. Bunları ivedi bir şekilde tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik Başkanımız ve Vali Yardımcımız Çağlayan Kaya ve encümen üyelerimizle birlikte muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yapılacak çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Her yıl bir önceki yıldan daha çok çalışarak vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

  • KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
  • KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
  • KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
  • KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
  • KÖYLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
1 yorum yapılmış
  • emre
    18 Aralık 2019 • 09:33
    tekkedere köyünede bekleriz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.