VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ALKOLLÜ MEKAN TEPKİSİ

18 Aralık 2019

.....................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, belediyenin yeni alkollü mekanların açılmasına izin vermesine tepki göstererek, “Alkollü mekanlar hem kamuoyunu hem meclisi meşgul ediyor. Belirli bir hat için izin verildi. Bizim Bolu’da her işimiz bitti de sıra alkollü mekanlara, hangi çizgilerde olacağına mı geldi.” dedi.

HABER: MUTLU YUCA

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin kentin önde gelen isimlerini konuk ettiği ‘Cemiyet Sohbetleri’ programının ikincisi Nilüfer Park’ta düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın konuk olduğu programa BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

"VATANDAŞ ELLE TUTULUR ÇALIŞMA BEKLİYOR"

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 9 aylık icraatlarını değerlendiren Doğanay, vatandaşın elle tutulur bir çalışma beklediğini vurgulayarak, “Muhalefet yapma noktasında yerelde bize muhalefet yapma görevi verildi. Hemen seçim sonrasında  ‘Şu oldu yada bu olmadı’ şeklindeki söylemleri siyasi anlamda doğru bulmadığımı söyledim. Göreve gelen bir belediye başkanının hemen bir şeyler yapmak için elinde bir sihirli değnek olmadığını kendi toplantılarımızda da arkadaşlarıma söyledim. Buna bir zaman tanımak lazım ondan sonrasında da nelerin olabileceğini görmek lazım. Bugün geldiğimiz noktada seçimin üzerinden geçen 9 aylık sürede icraat açısından aklımda neler kaldı diye düşünürseniz çok ciddi anlamda konuşulan, belediye meclisinde gündem haline gelen ve son toplantı da sınır genişlemesi olduğu için söylüyorum en önemli yapılmak istenen icraatın alkol meselesi olduğunu görüyorum” diye konuştu.

“HER İŞ BİTTİ SIRA ALKOLLÜ MEKANLARA MI GELDİ”

Kentte yeni alkollü mekanların açılmasına izin verilmesine tepki gösteren Doğanay, şunları söyledi:
“Alkollü mekanlar hem kamuoyunu hem meclisi meşgul ediyor. Belirli bir hat için izin verildi. Bolu gibi Allah’ın her şeyi bahşettiği bir coğrafyadan bahsediyoruz. Bizim konularımızın bu olmadığını düşünüyorum. Bizim Bolu’da her işimiz bitti de sıra alkollü mekanlara, hangi çizgilerde olacağına mı geldi. Bunun artılarını ve eksilerini de göreceğiz. Bunlar bir başlangıç olursa.  Bolu’da yanımızda eşimizle çocuğumuzla dolaşırken bu tür olaylarla karşılaşırsak bunlar çok doğru şeyler olmaz diye düşünüyorum."

 

  • DOĞANAY'DAN ALKOLLÜ MEKAN TEPKİSİ
3 yorum yapılmış
  • AhmetTrkan
    18 Aralık 2019 • 04:55
    CHP zihniyetinin icraatı....yorum yapmak bile insanı üzüyor
  • Ouz
    18 Aralık 2019 • 22:52
    Sizene kardeşim içen içer içmeyen içmez ben şahsen istiyorum insanların gidip oturup içebileceği nezih bir ortam sonra diyorsunuz Gölköy kirlendi şişe dolu bırakın içen içsin sizene hiç değilse başkaları gibi din ile yalan söyleyip insanları kandırma yok adamın prensipleri var
  • Erdemli
    18 Aralık 2019 • 23:21
    Ey Tanju kuran öpmek ve inançlı insanlara gösteriş için değil, o ilahi kitap senin feleyini şaşırtmaya yeter. Münafık lık nedir bir araştır sen okumuş adamsın. Edep de var. Lakin kitaplar taşıyan eşektende bahseder Kur'an, okursun inşaallah. Ve hatalarının farkına varırsın. Hayat çok kısa, makamlar geçici. Kimler geldi geçti o makamlardan. Allah'ın hesabı olduğunu, çabuk hesap gördüğünü unutma, haberim yok deme duydun işte bu sana yeter.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.