VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE EKİPLERİ ÇÖPLERİ DİDİK DİDİK EDİYOR

18 Aralık 2019

.................

Bolu Belediyesi saha kontrol ekipleri çöpleri konteynır dışına atanları tespit etmek için çöpleri karıştırarak kimin attığına dair belge elde ediyor. Kılıçarslan Mahallesi'nde dışarı atılan çöplerin F.A isimli şahsa ait olduğunu tespit ederek uyarılarda bulundu. Aynı olayın bir daha gerçekleşmesi durumunda ceza kesilecek. 

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, saha kontrolleri sırasında Kılıçarslan Mahallesi 123. Sokak’ta bulunan yer altı çöp konteynerlerinin etrafında yoğun miktarda çöple karşılaştı. Bunun üzerine incelemelerde bulunan ve konteynerlerin içlerinin boş olduğu gören ekipler, atıkların içerisinden yaptıkları incelemede atıkların F.A isimli şahsa ait olduğunu tespit ederek uyarılarda bulundu. Ekipler şahsa aynı işlemin bir daha gerçekleşmesi halinde idari para cezası kesileceği de bildirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların cezai işlemle karşılaşmamaları adına atıklarını konteynerlerin içine atmaları konusunda uyarırken, konteynerlerin alamayacağı miktarda atık oluştuğu durumlarda ise (Yeni eşya gelmesi, ev taşınması, eski ev eşyası vb.) 444 26 58 numaralı telefondan Bolu Belediyesi’ne bilgi vermelerini istedi.

1 yorum yapılmış
  • Hasan
    18 Aralık 2019 • 11:05
    Katı atık vergisini alıyor ev vergisi ödemeye gidiyorsun 80 TL o vergi bi vergi oluyo 240 TL ya çöp vergisini kaldırsın yada çöpleri evden alsın hiç dedektiflik oynamaya gerek yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.