VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU MÜCADELEYİ KUTLUYORUZ"

17 Aralık 2019

..................................

Bolu’da bağımlılıkla mücadele kapsamında sigarayı bırakan 40 kamu çalışanına başarı belgeleri törenle verildi. 

Bağımlılıkla Mücadele Teknik Kurulu çalışmaları kapsamında kamu kurumlarında gerçekleştirilen Sigara Bırakma Danışma Hizmetlerinin desteğiyle sigarayı bırakarak sağlıklı bir hayata adım atan kamu çalışanları başarı belgeleriyle ödüllendirildi. İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile kentteki hastanelerin başhekimleri ile kamu çalışanları katıldı. 

"BİR YILDIR KUTLUYORUZ"

İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, 2020 yılında sigara ile mücadeleyi ileriye götürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “Bir yıldır sigarayı bırakma, sigarayı bıraktırma mücadelesini kutluyoruz. Halkımızın sigaranın ne kadar zararlı olduğunu ortaya koyarak, Sağlık Müdürlüğü’nden de tıbbi destek alarak bu mücadeleyi kazanmalarının nişanesi olarak buradayız. Bu yıl içerisinde sigara bırakma polikliniklerini 4’den 6’ya çıkardık. Eğitim Araştırma Hastanemiz, Toplum Sağlığı Merkezimiz, KETEM ile Ruh ve Sinir Hastalıkları Merkezinde 4 Sigara Bırakma Polikliniği vardı. Bunu bu yıl vizyonumuzu genişleterek Dörtdivan Toplum Sağlığı Merkezi ile Göynük’te de değerli ekip arkadaşlarımızın çalışmalarıyla 6’ya çıkardık. Tütün denetimlerimiz sayın bakanımız ile değerli cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda ilimizde sürdürüyoruz. Sigara ile mücadeleyi 2020 yılında daha ilerilere götürme hedefimiz var. Önümüzdeki yıl Gerede, Yeniçağa, Mengen, Seben, Kıbrıscık ve Mudurnu’da da sigara bırakma polikliniklerimizi aktif hale getirmeyi planlıyoruz. Umarım 2020 yılı sigara bırakma noktasında atılım yaptığımız bir yıl olur.” diye konuştu.
Demirkol’un konuşmasının ardından sigarayı bırakan 40 kamu çalışanına başarı belgeleri dağıtıldı. Demirkol ile sağlık kurumlarının yöneticileri kamu çalışanlarına başarı belgelerini verdiler.

  • "BU MÜCADELEYİ KUTLUYORUZ"
  • "BU MÜCADELEYİ KUTLUYORUZ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.