VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN AÇIKLAMALAR

14 Aralık 2019

.............................................

Boluspor teknik patronu Osman Özköylü kaybettikleri Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Bir an bu sıkıntılı durumdan çıkmak için devre arasını beklemek zorundayız” dedi.

2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, “Tabi böyle sıkıntılı bir süreci yaşamak, böyle sonuçlar almak hepimizi üzüyor. Bugün isteğimiz, arzumu çok farklıydı. Maçtan önceki beklentimiz çok farklıydı. Daha iyi oynamamız lazım, daha çok mücadele etmemiz lazım, daha çok rakibe direnç koymamız lazım ama bu anlamda yumuşak kalıyoruz. Bu direnci ortaya koyamıyoruz. Eksik oyuncularımızın saha içinde olmayışı da var. Bugün ilk 11’de oynayabilecek 5 tane oyuncumuz yoktu. Onların yerini doldurmaya, farklı bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Yani genel anlamda o katkıyı alamadığımız zaman sahada istediğimiz ortaya çıkmıyor. Basit goller yedik. Birinci gol aut atışından oldu. İkinci gol yine biz hücumdayken attığı bir gol oldu. Savunmada uzak durmamız, adamlara top aldırmamız, döndürmemiz, basit çalım yememiz var. Bunları yaparsanız zaten bir şeyleri düzeltemezsiniz. Son 4 haftadır yediğimiz gollerin hepsine baktığımız zaman hepsi kendi hatamız. Savunmamızda bireysel hatalar, olması gereken yerde adamımızın olmaması, top kaptırmamız yani, bir şeyler eksik yapılıyor. Eksik olduğu zamanda, rakipler bunu değerlendiriyor. Artık kalan 2 maçı en iyi şekilde geçmeyi istiyoruz” dedi.

“DEVRE ARASININ GELMESİNİ BEKLEYECEĞİZ”

Özköylü, “Bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için devre arasının gelmesini bekleyeceğiz.  Oradan sonra yapacağımız çalışmalar ve hamleler ki, ciddi bir planlama yapmamız gerekiyor. Bu çok ciddi görünüyor. Takımın kalitesini direncini, oyuncu seviyesini çok yukarlara çıkarmamız gerekiyor. Yetmiyor. Çocukların hepsi iyi niyetliler ama yetmiyor. Yetmediği için de sonuç alamıyorsunuz. Haftalardır alınan sonuçlar, mağlubiyetlerin gelmesi iyice tedirginliği arttırıyor. Bunu kaldırabilecek kapasitede oyuncu sayımız çok az. Her haftada bir sakat veriyoruz. Bu maçta da bir sakat verdik. Yani maalesef sezon başının etkileri şu dönemde bizi etkiliyor ve zor durumda bırakıyor. Yani teslim olmak yok, savaşmaya devam edeceğiz. Planlamamızı doğru yapıp, farklı bir takım ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bunu yapamadığınız zaman zaten bir şeyler herkesin düşündüğü gibi olur. Ben böyle düşünmek istemiyorum. Ben hiçbir zaman teslim olmayacağım. Oyun anlamında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama önde üretemiyoruz, arkada basit gol yiyoruz. Böyle olunca da oynadığınız oyununda, gayretinde hiçbir anlamı yok. Üzgünüz, taraftarımız da üzgün. Hepsinden özür diliyoruz ama emin olsunlar düzelecek. Biz düzelteceğiz bu işi. Hiçbir şekilde bu takımı bu noktada bırakmayacağız. En azından bu seneyi hep olumlu bakarak bu seneyi geçeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.