VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“TEK KURUŞ İKRAMİYE VE MAAŞ BORCUMUZ YOK”

12 Aralık 2019

.................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında mali tabloyu meclise sunan Başkan Özcan, “Bolu Belediyesinin bugün itibariyle çalışanlarına tek kuruş ikramiye ve maaş borcu yok. Yine bugün Bolu Belediyesi’ne yapılmış tek bir icra takibi yok.  92 milyon hemen ödememiz gereken bir borcumuz vardı, bunun da yüzde 95’ini gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşen Bolu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşimi açılış-yoklama ile başladı. Ardından çeşitli işler ve imar komisyonundan gelen raporlar oylamaya sunulup karara bağlandı.  

Toplantıda mali tabloyu sunan Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’nin borcunun azaldığını açıklayarak, “10 Aralık tarihi itibaren gerçekleşen gelirimiz 241 milyon lira. Bana ait olmayan 3 ay da var bunun içerisinde. 2019’da piyasaya 118 milyon 208 bin 205 lira doğrudan ödeme yaptık. İller bankası bu ay hariç 43 milyon 815 bin 853 TL kesti.  Bağış ve yardımdan 3 milyon 250 bin TL aldık.  Toplam olarak Bolu Belediyesi’nin borcu 182 milyon 433 bin lira azalmış olacak. Aralık ayı sonu itibariyle de iller bankasına 4 milyon kesilmesi bizim piyasaya yapacağımız ek ödemelerle bu 190 milyon liraya ulaşacak” dedi.

“KAYNAKLARIMIZI YATIRIMA YÖNLENDİRECEĞİZ”

Bolu Belediyesinin bugün itibariyle çalışanlarına tek kuruş ikramiye ve maaş borcu olmadığının altını çizen Özcan, “Yine bugün Bolu Belediyesi’ne yapılmış tek bir icra takibi yok.  92 milyon hemen ödememiz gereken bir borcumuz vardı, bunun da yüzde 95’ini gerçekleştirdik. İnşallah 2020 yılı başından itibaren de artık bu kadar yoğunlukta borç ödememize gerek kalmayacak. Kaynaklarımızı yatırıma yönlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

  • “TEK KURUŞ İKRAMİYE VE MAAŞ BORCUMUZ YOK”
  • “TEK KURUŞ İKRAMİYE VE MAAŞ BORCUMUZ YOK”
  • “TEK KURUŞ İKRAMİYE VE MAAŞ BORCUMUZ YOK”
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    12 Aralık 2019 • 18:22
    Böyle haberler duyunca seviniyorum.sana destek verdik ve verdik sitede çok kavgalar ettik eski komşular ve arkadaşlarla sarıldık. Ama bir kaç olumsuz haberlerin ve konuşman olunca yüzüme vurdular senin destekledigin Tanju şöyle dedi bunu yaptı diye. Lütfen hatalı hareket ve konuşma hatta hatalı hizmet yapma.ornek o kilise haberi orada sana çok sitem ettim. Gitsinler kendi memleketlerinde yapsınlar kesinlikle izin verme. Yandaş a sahip çıkma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.