VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ'DEN BOLUSPOR'A DESTEK

11 Aralık 2019

.............................................

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve yönetim kurulu Boluspor Kulübünü ziyaret ederek Fatih Karagümrük maçı öncesinde başarılar diledi. 

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı “Ahmet Başkanımız Bolupor Kulübünün kötü günlerinde, Boluspor’un bugüne kadar reklam anlamında maddi anlamda hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Bugün buraya gelmesi de övgüye layık. Çünkü herkesin bu günlerde Boluspor’a destek olması gerekiyor. Boluspor takımı küçük şehrin büyük öyküsü. Bolu çok büyük sanayi şehri değil. Yıllardan beri Boluspor takımı liglerde boy göstermiş. 80’li yıllarda orman gelirleri sayesinde Boluspor ayakta durabilmiş. Rıdvan’ları Sercan’ları yetiştirmiş ve futbola kazandırmış” dedi.

“BOLUSPOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR”

Boluspor’un Boluluların göz bebeği olduğunu ifade eden İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ise “1965 yılında Türkiye liglerinde bir yıldız gibi parlayıp 70’li 80’li yıllarda adeta bir futbolcu fabrikası edasında Türk futboluna hizmet vermiştir. Bende Bolu’da doğup büyüyen bir şahıs olarak Bolusporun bu yıldız olduğu günleri gördüm yaşadım ve her zamanda o özlem içerisinde yaşamaktayım. Maalesef Boluspor’umuz maddi sebeplerden dolayı ve gelişen çağımızdaki futbol anlayışına ulaşamamış olmamasından şuanda bu noktada. Maddi kaynaklar derken karşımızda milyon dolarlık takımlar şehirler kulüpler ve bunları destekleyen bir takım iş adamları ve siyaset çevresi var. Boluspor siyaseten de etkili olamamıştır. Bunun neticesinde maddi anlamda güçlü yapıya ulaşamamıştır. Bir miktar belediyemizin katkıları ve esnaflarımızın katkısı ile Boluspor bu günlere gelmiştir” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.