VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 8 ARALIK PAZAR

8 Aralık 2019

.......................................................

1-(merhume) Müşerref ÇEVİRGEN’in eşi, Özel İdare eski personeli (merhum) Aziz ÇEVİRGEN ve Ayşe AKKAN ÇEVİRGEN’in kayınpederi; HALİL ÇEVİRGEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacı Nakkaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Ömerler köyü halkından, Abdullah GÖKDEMİR’in oğlu, Ayşe GÖKDEMİR’in eşi, Melek YÖRÜK ve Müşerref AYDOĞAN’ın babaları, Aydın YÖRÜK ve Samet AYDOĞAN’ın kayınpederi; İBRAHİM GÖKDEMİR, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Ömerler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Paşaköy Mahallesi halkından, Huriye DEMİREL’in eşi, Hatice ÖZAY, Belediye İmar ve Şehircilik personeli Gülbahar Nuriye ÇELİK ve Ahmet DEMİREL’in babaları, Naciye İLERİ, (merhume) Fikriye GÜLER ve İbrahim DEMİREL’in kardeşi, Orhan ÖZAY, Sezgin ÇELİK ve Kezban DEMİREL’in kayınpederi, İlayda ÇELİK, Umut Efe DEMİREL ve Ayşenur DEMİREL’in dedeleri; ZEKİ DEMİREL, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı köyü halkından, Yılmaz, Ahmet, Tamer, Zafer, Ramazan ve Hakan ÇOLAK’ın babaları; HASAN ÇOLAK, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.