VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

7 Aralık 2019

.....................

Boluspor deplasmanda ligin lideri Hatayspor'a 3-0 mağlup olurken, kırmızı beyazlı ekibimiz maçta varlık gösteremedi. Boluspor bu mağlubiyetle düşme hattındaki yerini sağlamlaştırdı.

Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Boluspor Hatayspor karşısına Hakan, İsmail, Cumali, Umut, Poepon, Mustafa Eskihellaç, Fethi, Nascimento, Batuhan, Hayrullah, Ümit onbiri ile çıktı. Bilal Kısa ve Melih yedekler arasında yer aldı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İki ekibin kontrollü başladığı maçın ilk yarısının ortalarında ev sahibi ekip etkinliğini ortaya koyarken Boluspor maçta hiçbir varlk gösteremedi. Kırmızı beyazlıların rakip kalede en etkili oldukları anlar ise Bilal Kısa’nın 76 ve 86. Dakikalardaki şutlarıydı. Hatayspor 3 golle maçı kazanırken, birçok net pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyonların bir bölümünde kaleci Hakan Canbazoğlu rakip forvetlere gol şansı vermedi. Bu sonuçla Boluspor galibiyet ve puan hasretini sürdürürken, düşme hattında yer alan diğer takımlar, Altınordu, Osmanlıspor ve Adanaspor maçlarının sonuçlarını beklemeye başladı.

14 maç sonunda 11 puanda kalan kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Karagümrük’ü konuk edecek.

1 yorum yapılmış
  • KocaBolulu
    7 Aralık 2019 • 10:14
    Çarıkcıdan bu kadar biran evvel o koltuğu terk etsin Boluspor’a nasihat değil para veren Başkan lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.