VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KASITLI OLMADIĞI BELLİ, AMA.."

6 Aralık 2019

........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart Yerel Seçimlerinden kısa bir süre önce belediyenin arşivinde çıkan yangın ile ilgili, “Yangının kasıtlı çıkartılmadığı ortaya çıkıyor ama orada hangi belgelerinin yandığını net tespit edemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Oturumu toplantısında imar tadilat başvuruları ile Birim Müdürlüklerinden gelen konular görüşülerek karara bağlandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart Yerel Seçimlerinden kısa bir süre önce belediyenin arşivinde çıkan yangın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“HANGİ BELGELERİNİN YANDIĞINI NET TESPİT EDEMİYORUZ”

Başkan Özcan açıklamasında Arşiv yangınının kasıtlı olmadığını ama hangi belgelerin yandığını net belirleyemediklerini ifade ederek, “Arşiv yangını ile ilgili idari bir soruşturma açtık. Ancak savcılığın bir takipsizlik kararı vardı. O takipsizlik kararından farklı bir sonuca ulaşamadık. Seçim öncesinde de bunu söylemiştim. Ancak arşiv yangının kasıtlı çıkartılmadığı ortaya çıkıyor ama orada hangi belgelerinin yandığını net tespit edemiyoruz. Bunlar görsel ortama aktarıldığı için şu ana kadar müfettişin bizden istediği geriye dönük 5 yıl ile ilgili evraklarda yanmış olan veya tedarik edemeyeceğimiz bir evrak yok. Bu 5 yıl önceden var mıydı bunu da bilmiyorum. Bunu zamanla göreceğiz” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.